Какво искате да видите в Breath of the Wild 2? - XGN Присъединете се

Съдържание:

Какво искате да видите в Breath of the Wild 2? - XGN Присъединете се
Какво искате да видите в Breath of the Wild 2? - XGN Присъединете се
Anonim

Последния път бяхме много любопитни за вашите мнения относно Destiny 2. Bungie обяви, че основната версия на играта ще бъде безплатна за игра. DLC, които вече бяха пуснати преди заглавието, като Curse of Osiris и Warmind, също принадлежат към тази основна игра. Повечето биха се съгласили, че това е умен ход от Bungie, както Gipetto съобщава:

Наистина е възможно няколко геймъри, които все още не са влезли в контакт с Destiny 2, да бъдат привлечени от играта. Тогава ключовият въпрос остава дали Bungie успява да намери правилния баланс между тези нови играчи и редовните играчи, които все още играят Destiny 2 всеки ден. Защото намирането на този баланс е трудна работа.

Добре, Destiny 2, разбира се, се гледа, но засега се фокусираме върху E3. Миналата седмица отново беше този момент и много студия за игри показаха какво са подготвили за следващите години. Microsoft потвърди нов Xbox, който носи името Project Scarlett, и показа много игри, точно като Ubisoft и Bethesda.

Но може би най-голямата изненада е потвърждението от Nintendo, тъй като компанията обяви, че се разработва продължение на The Legend of Zelda: Breath of the Wild. И това изглежда като подходящ момент да попитате:

Какво искате да видите в Breath of the Wild 2?

Тийзърът на проекта показва по-тъмната страна на историята и може би е за подземията под замъка Хайрул. Но това все още е спекулативно и вероятно ще мине известно време, преди Breath of the Wild 2 да може да се играе на Switch; XGN Doe Mee мисли само от 2021 г.

Но какво искате да видите в Breath of the Wild 2? Искате ли да видите повече малки подземия, като в Breath of the Wild, или повече от огромните подземия от предишни заглавия на Zelda? И не трябва ли Zelda да носи мантията като герой, който може да се играе?

Достатъчно за обсъждане! Кажете ни мнението си в коментарите по-долу и ни кажете ЗАЩО смятате, че това е правилно. Ще се видим следващата седмица на нов XGN Join! Приятен уикенд!

Популярна тема