Breath of the Wild 2 не идва по-рано от очакваното

Съдържание:

Breath of the Wild 2 не идва по-рано от очакваното
Breath of the Wild 2 не идва по-рано от очакваното
Anonim

Испанските озвучаващи актьори на Ревали и Зелда, Марк Наваро и Нереа Алфонсо, казаха по време на подкаст, че са приключили със записа. В интервю за испанското "A Coffee With Nintendo", гласовите актьори "случайно" пуснаха чувствителна информация за Breath of the Wild 2. Испанците обявиха, че са записали всичките си текстове за мача.

Обикновено локалният запис на игра се извършва само след като играта е напълно завършена. Слухът, че Zelda: Breath of the Wild 2 е почти завършен, се разпространи като горски пожар в интернет миналия понеделник. Само че това не беше съвсем правилно.

Грешка, благодаря

IGN съобщава, с актуализация на тяхната статия, че подкастът е бил изваден от контекста. Мнозина бяха възприели думите на Алфонсо и Наваро като знак, че са приключили работата си по Breath of the Wild 2. Сега те изглежда потвърждават, че този факт изобщо не е бил споменат по време на испанското интервю. Тонът в подкаста дори се свежда до това, че двамата гласови актьори се шегуват.

Кога?

През декември 2019 г. излязоха новини, че датата на излизане на The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 може да е изтекла. Breath of the Wild 2 трябва да се появи в Switch през 2020 г. И все пак изданията на Zelda са известни с това, че често се забавят.

Не можете ли да изчакате Breath of the Wild 2? Направихме списък от осем функции, които искаме да видим в Breath of the Wild 2.

Популярна тема