Къде можете да гледате Слуга на народа със Зеленски?

Съдържание:

Къде можете да гледате Слуга на народа със Зеленски?
Къде можете да гледате Слуга на народа със Зеленски?
Anonim

С VPN можете да гледате Слуга на народа много лесно. Трябва да запомните, че няма да видите сериала с холандски субтитри. Ако нямате проблем с английските субтитри, можете да гледате първите епизоди на Канал 4 с английски субтитри. Можете да гледате сериала и в стрийминг услугите: Arte, 1+1, ANT1, Belarus-1 и MBC. Тук можете да намерите сериала с френски или немски субтитри.

Когато се опитате да гледате сериала през един от горните канали, ще попаднете на геоблокове. Каналите и услугите за стрийминг имат право да излъчват програмата само в рамките на собствените си национални граници, така че ще бъдете блокирани въз основа на вашия IP адрес, ако посетите уебсайта от Холандия. Ето защо е важно да използвате добра и сигурна VPN. Veder, Слуга на народа може да бъде намерен и в YouTube. Поредицата е разделена на 24 различни видеоклипа с английски субтитри.

Очаквайте скоро в Netflix

Въпреки че сериалът все още не е в Netflix, скоро можете да го гледате в услугата за стрийминг. Сериалът ще бъде пуснат в Netflix на 17 май. По-рано беше известно, че Netflix е заета с преговори за излъчване на „Слуга на народа“по целия свят. Сега услугата за стрийминг обяви дата на пускане.

Image
Image

За какво е сериалът?

Слуга на народа разказва историята на Васил Петрович Холобородко (Володимир Зеленски), учител по история, който неочаквано е избран за нов президент на Украйна. Сега, когато Холобородко е президент, той е изправен пред трудна задача да оправдае думите си.

Препоръчано: