Актуализация: Summer Game Fest 2022 представя подред

Съдържание:

Актуализация: Summer Game Fest 2022 представя подред
Актуализация: Summer Game Fest 2022 представя подред
Anonim

Актуализация: Capcom и Devolver Digital също обявиха своята витрина.

Оригинално съобщение:

Юни по традиция е периодът на E3, най-голямото американско развлекателно шоу. Това време вече е зад нас. След години на спад и с принудително прекъсване поради короната, E3 също беше отменено тази година и всъщност умира.

The Summer Game Fest с благодарност скочи в отворения период и ще проведе годишното онлайн парти на началото на юни тази година. Очакват се отново няколко витрини и разкрития на играта. За да не пропуснете нищо, ние сме изброили всички витрини за вас.

Забележка: все още не са обявени всички витрини, веднага щом стане известно повече, ще актуализираме този преглед.

Image
Image

Sony Playstation State of Play стартира Summer Game Fest

Sony стартира тазгодишния Summer Game Fest със State of Play. Тази витрина ще продължи около 30 минути и ще се фокусира върху игри на трети страни и игри за PS VR2. Въпреки че това все още не е обявено, може да получим още новини за God of War Ragnarok. Продължението на изключително успешната God of War, която предстои да излезе тази година.

  • Sony Playstation State of Play ще се проведе в нощта на 2 срещу 3 юни от 00:00 до 00:30.
Image
Image

Summer Game Fest откриване с Geoff Keighley

Geoff Keighley работи върху своя собствен Summer Game Fest от няколко години и тази година изглежда е уредил случая в своя полза със своя собствен Fest. Keighley представя свое собствено дебютно шоу всяка година и сега ще го направи. Откриващото шоу ще бъде витрина за цялата индустрия на съобщения и игри. Шоуто ще продължи не по-малко от три часа, така че можем да очакваме много новини!

Показът на Summer Game Fest ще се проведе на 9 юни 2022 г. от 20:00 до 23:00 часа.

Devolver Digital Marketing Обратно броене до маркетинг

Витрината на Devolver Digital е ужасът на всички издатели всяка година. противен на конвенциите, Devolver противоречи на всички норми и ценности и предоставя странна витрина, за която всички ще говорят седмици наред. Devolver не само се отличава с перфектна стратегия за привличане на вниманието към себе си, но и предоставя. Devolver има добър нос за най-добрите и уникални инди игри, което прави тази витрина не за изпускане. Трябва да останем будни известно време.

Витрината на Devolver ще се проведе в петък вечер на 10 юни от 00:00 до 01:00.

Image
Image

Netflix Geeked Week

Summer Game Fest не е само игри, Netflix също дава своя принос. Това също ще са много пари. Netflix е планирал не по-малко от пет дни с новини за сериали, филми, анимация, Stranger Things и - дори така - игри. Netflix вече обяви някои от разкритията, така че очаквайте следното:

Понеделник, 6 юни 2022 г., 19:00: Серия

The Umbrella Academy, the Sandman, Resident Evil, One Piece, First Kill, Alice in Wonderland, All of Us are Dead, Fate: The Winx saga, Locke & Key, Manifest, School Tales The Series, Shadow and Bone, Sweet Tooth, The Midnight Club, Vikings: Valhalla, Warrior Nun и 1899.

Вторник, 7 юни 2022 г., 19:00 ч.: Филми Сивият човек, Училището за добро и зло, Spiderhead, Say Shift, The Sea Beast, Wendell & Wild, Blasted, Killer Book Club, Interceptor, Troll

Четвъртък, 9 юни 2022 г., 00:00: АнимацияCyberpunk: Edgerunners, The Dragon Prince, Arcane, Inside Job, Exception, Farzar, Moonrise

четвъртък, 8 юни 2022 г., 19:00 ч.: Stranger Things

Stranger Things 4 Vol 1; Отключено: Aftershow, The Hellfire Club: A Stranger Things Dungeons & Dragons Adventure

Петък, 9 юни 2022 г., 20:00 ч.: The Cuphead Show

Sonic Prime, Dota: Dragon's Blood, Tekken: Bloodline, Над 10 нови игри на Netflix, включително Lucky Luna, Poinpy, La Casa De Papel.

Guerrilla Collective Showcase

The Guerrilla Collective е ежегодно събиране на много независими разработчици на игри, за да, както те самите казват: „да разкрият свежи съобщения, трейлъри, геймплей, страница на събитие в Steam за списък с желания, демонстрации, поръчка на игри и много други – обединяващи много от най-горещите разработчици и издатели от цял свят!'

С други думи, най-доброто от най-доброто в разработването на (независими) игри. Guerrilla Collective Showcase се провежда за трети път тази година и винаги си заслужава да бъде видян. Предстоят много трейлъри и нови игри, така че това е страхотна възможност да получите малко вдъхновение за новия си списък с игри.

The Guerrilla Collective Showcase ще се проведе в рамките на два дни: 11 юни от 17:00 ч. и 13 юни от 22:00 ч.

Полезно директно

Wholesome Direct е инициатива на Wholesome Games, издател, който популяризира главно позитивни (инди) игри. Wholesome Games също ще присъстват на този Summer Game Fest с голяма доза позитивизъм.

Wholesome Direct може да се види на 11 юни от 18:30 ч

Шоу за бъдещи игри

Компютърните геймъри със сигурност не са забравени и следователно Future Games Show ще ги постави в светлината на прожекторите. Това не означава, че конзолните геймъри нямат какво да правят тук, много от показаните игри ще бъдат мултиплатформени. В предишни години Future работи с, наред с други, Warner Bros. Entertainment, Team17, Koch Media, Konami и Sega. Ще получим ли информация за нова Jakuza тази година?

The Future Games Show ще бъде на 11 юни от 21:00 ч

Image
Image

Tribeca Games Spotlight

Tribeca Games е малко по-малко известен издател, но успя да завоюва своето място на Summer Game Fest. Tribeca ще показва новини и интервюта за собствените си игри във витрината. Tribeca е отговорен, наред с други, Cuphead, Oxenfree II и A Plague Tale: Requiem. Не най-малкото игри!

Прожекторът на Tribeca Games ще се проведе на 10 юни от 22:00 ч

Image
Image

Xbox & Bethesda Games Showcase

The Summer Game Fest завършва с блясък с може би тазгодишния експонат: Xbox & Bethesda Games Showcase. В рамките на два часа Microsoft ще иска да представи много новини и разкрития. Във всеки случай очакванията са много големи! Какво можем да очакваме във всеки случай?

Starfield може да е отложено, със сигурност очакваме актуализация за това как стоят нещата сега и Redfall също не трябва да липсва. И двете игри всъщност трябва да бъдат пуснати тази есен, така че не е изненадващо да се предположи, че и двете игри са поне достатъчно далеч в разработка, за да могат да покажат добро демо. Също така State of Decay 3, Senua Saga; Hellblade 2 и Forza Motorsport 8 почти сигурно ще присъстват. Дали други добре известни франчайзи като Gears или Minecraft ще присъстват е по-несигурно, но Microsoft ще покаже работа от няколко от своите 25 студия е почти сигурно.

Показът на Xbox & Bethesda Games може да се проследи в неделя, 12 юни, от 19:00 до 21:00

Шоу за компютърни игри

Всеки, който все още е в настроение след представянето на Microsoft, може да премине към PS Gaming Show. това шоу, разбира се, специално насочено към компютърните игри. Според организаторите можем да очакваме нов геймплей и разговори с разработчиците.

Шоуто за компютърни игри можете да проследите в неделя, 12 юни, от 21:30.

Image
Image

Витрина на Capcom

Capcom също обяви шоукейс и това -засега- ще затвори Summer Game Fest. Capcom вече имаше значително присъствие, например State of Play на Sony с Street Fighter 6, Resident Evil 4 и Resident Evil Village за PS VR2. От собствената си витрина Capcom казва, че ще покажат повече информация и трейлъри за вече обявени игри, така че очаквайте да видите горните заглавия поне отново.

Витрината на Capcom е твърде видима през нощта от понеделник до вторник, 14 юни, от 00:00 до 01:00.

Популярна тема