Актуализация - Ван Райтховен прави страхотно завръщане на US Open

Съдържание:

Актуализация - Ван Райтховен прави страхотно завръщане на US Open
Актуализация - Ван Райтховен прави страхотно завръщане на US Open
Anonim

Актуализация - Ван Райтховен печели в ударния пет сетъра

За момент изглеждаше, че Тим ван Райтховен веднага ще отпадне в първия кръг на US Open. Холандецът изоставаше с 2-0 в сетовете и му бяха дадени не по-малко от шест мачбола, от които той успешно успя да се отърве. Спечелвайки тайбрека в третия сет, той внезапно набра скорост и спечели и следващите два сета. В резултат на това Van Rijthoven преминава към следващия кръг и Zhang може да вземе самолета у дома.

Оригинална публикация

От турнира Rosmalen насам Тим ван Райтховен се превърна в сензация. Холандецът успя да спечели този турнир срещу не друг, а Даниил Медведев, номер едно в света в момента. Това му донесе и уайлдкард за Уимбълдън, където също се показа от най-добрата страна. Само легендарният Новак Джокович можеше да спре Ван Райтховен.

След Уимбълдън нещата вървят малко по-слабо с Холандия. На турнира в Индианаполис Ван Райтховен получи контузия в гърба, което го принуди да пропусне няколко мача и повдигнаха въпроси относно US Open. За щастие, талантът успя да се възстанови навреме и той е на твърдия терен на турнира от Големия шлем тази седмица.

Следете мача на Тим ван Райтховен на живо

Днес е насрочен първият мач на Van Rijthoven на US Open. Холандецът трябва да се изправи срещу китаеца Джан Джижен в първия кръг. Мачът е насрочен за 17:00 холандско време. По-късно вечерта Botic van de Zandschulp също ще играе срещу Tomas Machac в 20:15.

Ако не искате да пропуснете нищо от мачовете, можете да следите всичко чрез каналите на Eurosport. Ако нямате достъп до канала, има и други опции за следене на мачовете. Можете също да следите всичко чрез Ziggo GO или услугата за стрийминг discovery+.

Тази статия е актуализирана на 30 август 2022 г.

Популярна тема