Актуализация - Ван Райтховен и Ван де Зандшулп елиминирани от US Open

Съдържание:

Актуализация - Ван Райтховен и Ван де Зандшулп елиминирани от US Open
Актуализация - Ван Райтховен и Ван де Зандшулп елиминирани от US Open
Anonim

Актуализация - холандски поражения на US Open

За съжаление, мачът не се разви както се надяваше за Тим ван Райтховен. Холандецът спечели първия сет срещу Каспер Рууд в тайбрек, но останалите три сета бяха спечелени от норвежеца с 6-4. В резултат Ван Райтховен вече е елиминиран от US Open.

Той не е единственият холандец, който трябва да напусне турнира от Големия шлем. Ботик ван де Зандшулп също има своя мач срещу французина Корентин Муре с три сета срещу един. Единственият холандец, който в момента все още е активен в турнира, е дебютантът Гийс Брауер. Tallon groenpoor и Arantxa Rus бяха елиминирани в първия кръг.

Оригинална публикация

Преди US Open все още беше въпросът дали Тим ван Райтховен може да участва. Талантът се бореше с контузия в гърба през седмиците преди това и дори трябваше да се откаже от турнир поради оплакванията. Но холандецът успя да се подготви навреме за турнира от Големия шлем.

В първата обиколка всичко беше почти приключило само за Ван Райтховен. Срещу китаеца Джан Джижен, Розендалър изоставаше с два сета. В третия сет се стигна до тайбрек, в който Ван Райтховен спечели не по-малко от шест мачбола. Като по чудо холандецът успя да се пребори и да спечели мача.

Гледайте мача на Ван Райтховен тук

Tim van Rijthoven насрочи втория си мач на US Open днес. Той трябва да се състезава срещу норвежеца Каспер Рууд, който в момента е номер 7 в ранглистата на ATP. Рууд също успя да победи Кайл Едмънд доста лесно в първия кръг в три сета, което направи мача труден за Ван Райтховен.

Ако не искате да пропуснете нищо от мача, трябва да включите Eurosport в 19:30. Ако нямате достъп до канала, за щастие има и други опции за гледане на мача. Ziggo Sport също излъчва всички мачове на US Open, в противен случай можете да се абонирате за услугата за стрийминг discovery+.

Тази публикация е актуализирана на 1 септември 2022 г.

Популярна тема