Ето как можете да гледате тренировъчните мачове на Фейенорд

Съдържание:

Ето как можете да гледате тренировъчните мачове на Фейенорд
Ето как можете да гледате тренировъчните мачове на Фейенорд
Anonim

За Фейенорд последният футболен сезон приключи със закъснение. Отборът на треньора Арне Слот завърши финала на Лигата на конференциите на 25 май срещу AS Roma, който беше твърде силен с 1-0 благодарение на гол на Nicolò Zaniolo и му беше позволено да вземе трофея.

След този мач дългият сезон за Фейенорд приключи и селекцията получи период за почивка. Първият демонстративен мач се игра в събота, 2 юли. Тогава съперник беше ФК Копенхаген. Датчаните бяха твърде силни за Фейенорд с 0-7.

Приятелски мачове Фейенорд

Фейенорд ще изиграе още четири демонстративни мача преди началото на новия сезон на Ередивизи. Например тренировъчен мач срещу РБ Залцбург е насрочен за събота, 9 юли от 14:30 ч., а Юнион ще бъде съперник в събота, 16 юли от 14:00 ч. Освен това Фейенорд ще се изправи срещу Олимпик Лион на 24 юли от 16:45, а НАК ще гостува на Де Куип на 27 юли от 13:00.

За Фейенорд Ередивизи започва в неделя, 7 август. След това отборът на Ротердам ще играе като гост срещу Витес в Арнхем от 14:30.

Гледайте тренировъчен мач на Фейенорд

Феновете на Фейенорд също искат да могат да се наслаждават на тренировъчните мачове на своя клуб. Първият демонстративен мач от предсезона може да бъде гледан чрез канала на Фейенорд в YouTube. След мача, акцентите от изложбената игра също бяха онлайн. Освен това мачът може да бъде проследен и през клубния уебсайт и приложението Feyenoord. Това специално приложение може да бъде изтеглено от App Store и Google Play.

Популярна тема