Тези холандски тенисисти участват на US Open

Съдържание:

Тези холандски тенисисти участват на US Open
Тези холандски тенисисти участват на US Open
Anonim

Botic of the Sand Scallop

Холандският тенис имаше редица таланти през последните години, които си проправиха път нагоре в класацията на ATP. Най-високо поставеният играч в списъка е Ботик ван де Зандшулп. 26-годишният тенисист зае 22-ро място по-рано този месец и така получи високо класиране от организацията на US Open. Ван де Зандшулп започва турнира като играч класиран 21-ви.

Това е голяма разлика с миналата година. По това време Veenendaler все още не беше квалифициран за турнира, но му беше позволено да участва в квалификацията. По този начин той си извоюва място за основния турнир, където впечатляващо стигна до четвъртфиналите. Следователно Ван де Зандшулп има репутация, която трябва да оправдае на US Open.

Tallon Greek Rail

Вторият холандец, който участва на US Open, е Талън Гроенпур. Haarlemmer в момента е на 46-о място в световната ранглиста на ATP и напоследък постига добри резултати, но е малко снежен от Van de Zandschulp и Tim van Rijthoven. Например гръцката писта беше победена от Ван де Зандшулп на последния подготвителен турнир за US Open в Winston-Salem.

Griekspoor следователно ще иска да се представи добре на турнира от Големия шлем, за да се хвърли в светлината на прожекторите. Преди това той първо ще трябва да се справи с Федерико Кория в първия кръг във вторник. В момента аржентинецът е 78-ми в ранглистата.

Тим ван Райтховен

Една от най-големите холандски сензации в момента е Тим ван Рийтховен. Младият талант успя да изненада всички тази година, като спечели турнира в Росмален срещу номер едно в света Даниил Медведев. Оттогава той също направи добър бизнес на Уимбълдън, където Новак Джокович трябваше да бъде полезен, за да елиминира Ван Райтховен.

Оттогава Холандия страда само от контузия на гърба и загуби доста позиции в класацията на ATP. За щастие тегленията за US Open вече бяха по-рано и поради отмяна той веднага се класира за турнира от Големия шлем. Изглежда, че той вече не страда от контузията си, което означава, че отново е възможно добро класиране за Ван Рийтховен.

Image
Image

Гийс Брауер

Изненадващо име в списъка с участници на US Open е Гийс Брауер. В момента холандецът е на 181 място в ранглистата и следователно не получи директно класиране за турнира. Той успя да си осигури място на US Open само чрез три квалификационни кръга.

Това сбъдна една детска мечта за Брауър, казва той пред AD. 26-годишният тенисист е играл само един ATP турнир преди това, така че холандецът ще играе без очаквания. В резултат на това Брауър може тайно да поднесе изненада на US Open.

Arantxa руски

Въпреки че мъжете започват турнира с четирима играчи, това е много по-малко от страната на жените. Само Аранта Рус е в списъка на холандките на US Open. Около 2011 г. тя имаше добри резултати в младостта си и в ранните години от кариерата си като възрастен играч, но след това се понижи значително.

Напоследък Рус си проправи път нагоре и си осигури място в Топ 100 на класацията на ATP. В момента тя е 75-а в ранглистата и следователно се класира директно за US Open. Там тя веднага среща силен противник с домакинско предимство, а именно американката Шелби Роджърс.

Популярна тема