Кой ще спечели Ередивизи?

Съдържание:

Кой ще спечели Ередивизи?
Кой ще спечели Ередивизи?
Anonim

AZ - Боб

Като фен на AZ нямам друг избор, освен да възлагам надежда на собствения си клуб. Но ако съм честен, виждам битката между PSV и Ajax да върви и мащабът да отива в Айндховен тази година. И двата отбора привлякоха много подсиления, като според мен отборът на ПСВ е малко по-силен. Все пак големият въпрос е коя селекция може да продължи до края на карането. И трансферният прозорец все още не е приключил, разбира се, точно както много неща могат да се случат през зимата.

PSV - Ричард

След като видях мача между ПСВ и Аякс, мисля, че ще бъде наистина трудно за Аякс този сезон. Отбраната отново е за плач, което не е изненадващо, когато видите колко "добре се продава" отново през изминалия период. Дясната половина на Ередивизи все още може сравнително да ви събори, като играе добре в нападение, но ще имате поне шепа отбори, които ще играят умно на контра. ПСВ може да играе по-малко атрактивно, но отборът е в по-добра форма. Мислете, че трите големи награди в Холандия (включително титлата) ще отидат в Айндховен тази година….

PSV - Крис

PSV. Като дългогодишен фен на Аякс, виждам, че ПСВ ще се окаже с корпуса в ръцете ми тази година. ПСВ е гладен, защото е сух от години и има добре организирани неща, особено отпред. Аякс, от друга страна, загуби много качество. Много силни играчи се преместиха и със сигурност в защита не вървеше добре през втората половина на състезанието миналата година. Освен това Аякс гарантирано ще играе в Шампионската лига и затова трябва да работи здраво. Има голям шанс ПСВ да пропусне това отново в предварителните кръгове, предвид съперника. Така те могат бързо да се съсредоточат изцяло върху конкуренцията. А какво да кажем за Фейенорд? Ами…

Аякс? - Тео

Всъщност трябва да кажа Аякс, тъй като навивам този клуб от известно време. Все пак не мисля, че ще завършат на върха тази година. Твърде много играчи напуснаха, които направиха разликата там и мисля, че клубът сега търси своя нов поток. Ако погледнете ПСВ, има имена, които знаят какво да правят с топка и мрежа в полезрението си. Помислете за Шави Симонс, който подсили халфовата линия, след като игра за Пари Сен Жермен. В първия му мач срещу Аякс това беше хит веднага. Симонс ще бъде част от отбор с Де Йонг, Мадуеке, Гакпо и Винисиус, не на последно място имена, които всички ще допринесат за пътуването до първото място този сезон.

Имате ли вече новата фланелка на Ajax?

Фейенорд? - Рокс

Аз съм за Ajax. И все пак се страхувам от Фейенорд този сезон. Не искам да го развалям повече от това… Ще крещя специално на Ajax!

Популярна тема