5 игри, които бихме искали да видим на Nintendo Switch

Съдържание:

5 игри, които бихме искали да видим на Nintendo Switch
5 игри, които бихме искали да видим на Nintendo Switch
Anonim

5. The Sims 4

На дъното на нашия списък с 10 игри, които искаме да видим на Nintendo Switch, е The Sims 4. Повечето хора знаят The Sims и това има смисъл. Първата игра излезе през 2000 г. и оттогава има голяма база от фенове. Феновете обичат да прекарват часове в създаване на вашия герой и след това да правят каквото си искат с него. Всичко е възможно в The Sims!

The Sims 4 е последната пусната игра от поредицата The Sims. Играта е доста различна от своите предшественици, тъй като към нея е добавена важна нова функция. Вашите Sims вече могат да изпитват емоции и да реагират на околната среда. Например, ако сим има маниаци и не играе достатъчно видео игри, той ще се дразни.

Промяна на настроението на вашите Sims

Същото важи и за сим, който обича да е на открито и остава на закрито през цялото време. Това прави играта малко по-реалистична от преди. Настроенията на вашите Sims влияят на околната среда. Например, тъжен сим има проблеми със ставането от леглото сутрин или ще готви агресивно, когато е ядосан.

The Sims 4 може да се намери на всички видове платформи, като PlayStation, Xbox и PC, както и на мобилни устройства. Ако има отделна версия на The Sims за мобилни устройства, защо не и за Nintendo Switch? Бихме искали да видим The Sims 4 като една от 10-те игри на Nintendo Switch.

Image
Image

4. Животът е странен

Life is Strange е страхотна игра с хубава история и добре развити герои. Играта е пусната през 2015 г., разделена е на няколко епизода и може да се играе на много различни платформи. Тъй като играта излезе и на мобилни устройства, смятаме, че трябва да е възможно да я пуснем на Nintendo Switch.

Играта проследява историята на 18-годишния Макс Колфийлд, който учи фотография в Blackwell Academy. След като има видение на торнадо, унищожаващо целия град, тя научава, че има свръхестествени сили. По този начин тя може да се върне назад във времето и понякога да вижда видения за големи събития, като например бурята в този случай.

На приключение с Макс и Клои

Макс се натъква на бившата си най-добра приятелка Клои, тя не я е виждала от векове. Скоро те отново изграждат добра връзка и сякаш никога не са си липсвали. Заедно с Клои, Макс трябва да се справи със силите й и всички тайни, които открива в Академията Блекуел. В крайна сметка тя е изправена пред труден избор, в който трябва да жертва неща.

Life is Strange обсъжда тежки теми като алкохол и наркотици, насилие, депресия и сексуалност. Въпреки че е доста тиха игра, в нея се случват неща с насилие. Можете да мислите за насилие с оръжие или самоубийство. Това обаче гарантира, че някои табута са нарушени. Със сигурност бихме искали да видим тази игра отново като една от 10-те игри на Nintendo Switch!

Image
Image

3. Zelda: Twilight Princess HD

Вече достигнахме топ три и любимият ни герой в неговия зелен костюм със сигурност не може да бъде пропуснат. След като Breath of the Wild стана огромен успех на Nintendo Switch, смятаме, че Twilight Princess също трябва да се върне на конзолата.

Историята на играта следва живота на Link както винаги. Земята Хайрул е покрита със Здрач, тъмно одеяло, което потапя земята в здрачен свят. Всички обитатели се превръщат в чудовища или призраци и се страхуват за живота си. След като Линк кацне в Царството на здрача, той се превръща във вълк. Той среща Мидна, помощник със снизходително отношение, който понякога може да бъде много полезен. Бихме искали да видим играта отново на Switch, за да можем да се насладим още повече на тази фантастична игра.

Image
Image

2. Kingdom Hearts 3

Kingdom Hearts 3 все още не е излязла, но феновете са супер развълнувани за тази игра. Ние също сме нетърпеливи да видим какви емоции ще ни донесе тази игра. Kingdom Hearts има доста добри резултати като цяло, така че очакваме Kingdom Hearts 3 да бъде хит. Ето защо играта е номер две от всички игри, които бихме искали да видим на Nintendo Switch.

Новият Kingdom Hearts е дванадесетата част от поредицата, продължение на Kingdom Hearts 2 и последната глава от сагата Dark Seeker. Главният герой Сора започва мисия заедно с Доналд Дък, Гуфи, крал Мики и Рику за седемте Пазители на светлината и „Ключа за връщане на сърцата“. Те се опитват да осуетят плана на Master Xehanort за създаване на Keyblade War. Бихме искали да видим фантастичния свят с любимите ни герои на Switch, защото отсега нататък можем да играем играта навсякъде в движение!

Image
Image

1. Red Dead Redemption 2

Извадете каубойската си шапка, защото абсолютният лидер в нашия списък с игри, които искаме да видим на Nintendo Switch, е Red Dead Redemption 2! Действието на играта се развива в Америка през 1899 г. Един обир се проваля ужасно в град на име Блекуотър. Артър Морган и бандата на Ван дер Линде трябва да избягат и да оцелеят. В крайна сметка Артър трябва да направи избор. Иска ли да стане добър човек, който следва собствените си идеали, или трябва да бъде верен на Бандата?

Всички животни в Red Dead Redemption 2 се държат по уникален начин. Има много различни животни, всяко от които реагира на околната среда по свой начин. Всички те са част от една екосистема и трябва постоянно да се борят за своето място в хранителната верига. Освен да ловите животни, можете да опитомите и диви коне. Вашият кон е ваш постоянен спътник, което означава, че животното трябва да ви има доверие.

За съжаление, трябва да кажем, че Red Dead Redemption 2 най-вероятно няма да дойде в Switch. Председателят на Nintendo of America Reggie Fils-Aime призна в интервю за The Hollywood Reporter, че би искал да види Switch версия на играта. Това се провали само защото разработката на играта вече започна, преди да се говори за Switch версия. По-късно заглавието беше пуснато само за компютър, така че всичко все още е възможно.

Кои игри искате да видите на Nintendo Switch?

Все пак бихме искали да видим играта на Switch и има още страхотни игри, които биха били страхотни за игра в движение. Кои игри бихте искали да видите на Nintendo Switch? Кажете ни в коментарите.

Тази публикация е актуализирана на 18 август 2020 г.

Популярна тема