Филмите на Уил Смит отложени след раздаването на Оскарите

Съдържание:

Филмите на Уил Смит отложени след раздаването на Оскарите
Филмите на Уил Смит отложени след раздаването на Оскарите
Anonim

Ударът, който Уил Смит нанесе на Крис Рок на Оскарите, след като се пошегува с косопада на Джейда Пинкет-Смит, получава все по-големи последствия. Например Академията започва разследване на инцидента. Но различни филмови студия също оставят проекти с актьора на рафта.

Според The Hollywood Reporter, например, работата по филма на Netflix Fast and Loose е спряна. Проектът загуби своя режисьор преди Оскарите. По принцип Netflix търсеше нов режисьор, но сега, когато планираният протагонист Уил Смит е дискредитиран, филмът сега щеше да остане на заден план.

Същото би било вярно и за Лоши момчета 4. Предишната част от тази поредица, Лоши момчета за цял живот, беше един от най-касовите филми за 2020 г. Но сега бъдещето на този филм също е несигурно. Освен това не е ясно дали филмът на Apple TV+ Emancipation, също с участието на Уил Смит, ще продължи, въпреки че този проект беше в постпродукция.

Все още ли се правят тези филми с Уил Смит?

Въпросът е дали тези филми някога ще бъдат направени отново. Оттогава Уил Смит се извини и подаде оставка от Академията, но репутацията му все още не се е възстановила. Fast and Loose може да търси нов герой, но това не изглежда опция за Bad Boys 4 и Emancipation.

Популярна тема