Собствениците на PS4 вече получават Apple TV+ безплатно

Съдържание:

Собствениците на PS4 вече получават Apple TV+ безплатно
Собствениците на PS4 вече получават Apple TV+ безплатно
Anonim

Миналата година Sony и Apple също обявиха партньорство. Това включва шест месеца безплатен Apple TV+ за PlayStation 5. Тази сделка е валидна до 22 юли, така че ако все още не сте я взели, все още имате малко време да се възползвате от нея. Сделката за PlayStation 4 също продължава до 22 юли.

PlayStation 5 все още се намира много трудно, така че не е изненадващо, че Apple вече предлага своята услуга за стрийминг безплатно на хора с PS4. Особено с пристигането на новите стрийминг услуги Viaplay и HBO Max, Apple ще направи всичко възможно, за да спечели нови абонати.

Ето как получавате три месеца безплатно

За да се възползвате от офертата, имате нужда както от Apple ID, така и от акаунт в PlayStation Network. Когато изтеглите и отворите приложението Apple TV+, ще бъдете инструктирани да влезете с вашия Apple ID. След това автоматично ще получите вашите три безплатни месеца, ако все още не сте имали абонамент. Ако не анулирате абонамента след пробния период, той ще бъде удължен за 4,99 евро на месец.

  • Купете телевизор с отстъпка сега, за да предавате поточно Apple TV+!

Съвет: тъй като сделката все още е валидна известно време, най-добре е да изчакате възможно най-дълго, преди да се абонирате, за да можете да видите и заглавия, които все още не са пуснати безплатно.йени

Любопитни сте какво наистина трябва да видите на Apple TV+? Тук сме изброили пет съвета за гледане за вас.

Препоръчано: