Новият Star Fox вероятно е на път, но много различен от очакваното

Съдържание:

Новият Star Fox вероятно е на път, но много различен от очакваното
Новият Star Fox вероятно е на път, но много различен от очакваното
Anonim

Изглежда, че новата игра засега ще бъде комбинация между F-Zero и Star Fox. Все още не е ясно с колко сол трябва да се приема този слух, но в Reddit, а също и от източници на Eurogamer.net, този Star Fox изглежда е на път.

Retro Studios идва с нов Star Fox?

Поразително е, тъй като феновете преди това очакваха студиото да работи върху нов Metroid. Напоследък Retro Studios работи основно върху изработването на портове. Например, студиото направи наскоро пуснатия порт на Donkey Kong Country Tropical Freeze за Nintendo Switch, порт, който беше много добре приет.

Студиото има много опит в работата с Nintendo серии. През годините Retro Studios си създаде име. Игри като Metroid Prime направиха студиото страхотно, но няколко заглавия на Donkey Kong също идват от този разработчик. Компанията пуска на пазара игри от 1998 г.

Бъдещето трябва да научи какво всички Retro Studios ще правят със Star Fox и дали наистина работят върху тази нова игра. Почти е E3, така че винаги има шанс да чуем повече за пускането на тази игра на E3 следващата година. Засега остава да се види дали играта наистина ще дойде в Switch или 3DS.

Миналото на Star Fox

Последният път, когато Star Fox успя да блесне, беше в Star Fox Zero, който беше пуснат за Wii U и беше доста добре приет. Играта имаше иновативен контрол, където можете да се биете с врагове по различни начини. Докато в един момент летяхте през космоса, в следващия прекарвахте автомобила си над планета, за да спрете възможно най-много врагове.

Играта беше пусната заедно с играта Star Fox Guard, мини игра, в която трябваше да защитите база на Star Fox с помощта на камери.

Популярна тема