Най-добрите нива на лед в игрите - Цифрово охлаждане

Съдържание:

Най-добрите нива на лед в игрите - Цифрово охлаждане
Най-добрите нива на лед в игрите - Цифрово охлаждане
Anonim

7. Ice Path (Pokémon Gold и Silver)

The Ice Path е пещера, през която трябва да преминете в Pokémon Gold и Silver, за да стигнете до Blackthorn City. По стечение на обстоятелствата (или поради умишлен дизайн на играта), следващата фитнес зала е Dragon, така че ледените покемони, които можете да намерите в Ice Path, ще ви бъдат полезни. Това, че нивото е полезно, е хубаво, но само това не го поставя в списъка с най-добрите нива на лед.

В Ледената пътека ще трябва да се справите с онази ледена класика: хлъзгави подове. Тъй като Pokémon не е платформинг, той се използва тук за пъзели. Веднага след като направите крачка върху леда, вие се плъзгате, докато не ударите препятствие. От вас зависи да се прицелите точно как да стигнете до другата страна или до този предмет. Пъзелите са забавни за тези, които ги обичат, а за тези, които не ги обичат, играта знае точно кога да се върне към нормалното.

Image
Image

6. Shiver City (хартиен Марио)

Към края на вашето приключение в оригиналния Paper Mario трябва да отидете в Starborn Valley. Единственият начин да стигнете до там е през Shiver City. Както подсказва името, тук е студено. Сняг и лед има през цялата година. Изглежда като чудесно място за разхлаждане, но трябва да продължите към Starborn Valley, така че няма да останете там много дълго. И така, как успя да влезе в списък с най-добрите нива на лед?

Такъв беше планът, но скоро престоят ви в Shiver City ще бъде удължен. За да излезете от града, имате нужда от разрешение от кмета, но когато той пристига в къщата си, се оказва също толкова студен, колкото и неговият град. Това, което следва, е кратък, но много забавен whodunit, в който вие и криминалният писател Херингуей трябва да разберете кой е убил кмета. Няма да разкриваме резултата, но цялата ситуация прави Shiver City много запомнящ се.

Image
Image

5. Snow Gate (Оживен)

В много игри леденото ниво е нещо за по-късно в играта, когато разработчиците искат да ви направят малко по-трудно. Подхлъзвате се на замръзналия под или враговете могат да ви замразят. В играта Drawn to Life е различно. Снежният свят е първият свят в играта и няма изключителни условия на платформата, които да направят живота ви нещастен.

Това, което прави Snow Gate едно от най-добрите нива на лед е, че никога не се налага да се дразните от целия сняг и лед. Всъщност разработчиците правят всичко възможно, за да се уверят, че имате усещане за зимно забавление. Можете да карате шейна, сноуборд, да яздите кит и да изследвате ледени пещери в подводница. Последните две може да не принадлежат съвсем към стандартния образ на зимните забавления, но са много по-освежаващи от лепкаво лято.

Image
Image

4. Заседнал кораб (Shovel Knight: Treasure Trove)

За разлика от Snow Gate, Stranded Ship е по-късно ниво, където ледът е там, за да ви затрудни. По време на вашето приключение на този разбит кораб, редовно ще се подхлъзвате върху покрития с лед под. Просто още едно досадно ледено ниво, бихте си помислили. Но Stranded Ship успява да компенсира това с повече от хубав фон и добра музика.

При нормални нива на лед изглежда, че вие сте единственият, който страда от студа и хлъзгавите склонове, но при най-добрите нива на лед е различно. Ще срещнете няколко прекалено ентусиазирани вълка, които ще се плъзнат направо в бездънна яма, ако ги избегнете в подходящия момент. Не само че е честно, но и е забавно за гледане.

Image
Image

3. Phendrana Drifts (Metroid Prime)

Phendrana Drifts е забележително ледено ниво по много различни начини. По този начин, след години нива на лава и скалисти среди, това беше едно от първите ледени нива в серията Metroid. (Metroid Fusion също имаше такъв и излезе в същия ден, така че е трудно да се каже кое ниво на лед наистина дойде първо). При първи (или втори) опит на студено ниво, работи веднага.

Също така е интересно, че целият сняг и лед са предимно за атмосферата. Играта почти не се влияе от това. Така че защо трябваше да има студена зона в Metroid Prime? Оправданието този път е в историята: космическите пирати се нуждаеха от студена зона, за да задържат по-добре Metroids, върху които експериментираха. Следователно от гледна точка на историята това е едно от най-добре обмислените ледени нива и следователно едно от най-добрите ледени нива досега.

Image
Image

2. Temple of Droplets (Zelda: The Minish Cap)

В серията Zelda има много подземия с ледена тематика. Все пак Храмът на капките успява да бъде различен от останалите. Също така в игрите на Zelda ледените нива често не са по-интересни от хлъзгавите подове и враговете, които могат да ви замразят. Това също е там, но това подземие успява да използва свойството на леда, което често се пренебрегва в игрите: топене.

Когато влезете в Храма на капките, всичко, за което идвате, е точно пред вас. Единственият проблем е, че е замръзнал в голям леден блок. Останалата част от нивото се върти около пропускането на достатъчно слънчева светлина, за да го размрази. Например, ледът не е просто пасивно препятствие, което от време на време ви кара да се плъзнете в бездната. Също така трябва да се отървете от леда, препречващ пътя ви от време на време.

Image
Image

1. Mount Wario (Mario Kart 8)

Ако сте играли Mario Kart 8 (Deluxe), несъмнено сте запознати с Mount Wario. Според нашия опит това е един от най-популярните курсове в играта, дори онлайн. Ние разбираме това твърде добре. Състезателна писта, която започва със скок от самолет, е почти невъзможно да се пробие. Mount Wario става само по-добър след това.

Независимо дали искате да се състезавате на било, в пещера, в гора или на ски писта, Mount Wario има всичко. По отношение на вариациите, това е малко като колоната „свързани видеоклипове“в YouTube, само Mount Wario показва известна последователност. Както и да е, ако ви е топло това лято, можете да се разхладите с някои зимни спортове на четири колела на едно от най-добрите нива на лед.

Според вас кои са най-добрите нива на лед?

Коя игра включваш, когато искаш да се разхладиш? Кой подход според вас дава най-добрите нива на лед? Може би харесвате хлъзгави подове или може би сте травматизирани от всички скокове, които сте пропуснали през леда. Кажете ни в коментарите кои според вас са най-добрите нива на лед!

Популярна тема