Какво мислите за забавянето на Metroid Prime 4? - XGN Присъединете се

Съдържание:

Какво мислите за забавянето на Metroid Prime 4? - XGN Присъединете се
Какво мислите за забавянето на Metroid Prime 4? - XGN Присъединете се
Anonim

През последната седмица на януари въпросът ни беше за римейка на Resident Evil 2. Играта излезе миналата седмица и нашият Калвин даде на заглавието хубава 9. Играта веднага поставя жанра на ужасите на картата и много от вас вече потръпваха по време на демонстрацията или имат онези топли спомени от заглавието. Връзка към псевдонима:

За Capcom, разбира се, се надяваме, че играта ще постигне същия успех в продажбите като Resident Evil 7, тъй като това може да означава повече такива заглавия както за фенове, така и за геймъри; нови или може би ремастерирани игри.

Първият месец от годината вече е зад нас и февруари също ще бъде натоварен месец по отношение на заглавия: Anthem, Crackdown 3 и Metro: Exodus са само част от игрите, които излизат през февруари. Но миналата седмица получихме съобщение, че много собственици на Nintendo Switch очакват с нетърпение заглавие: Metroid Prime 4.

Nintendo каза, че не е доволна от начина, по който изглежда играта или посоката, в която върви. Поради това обяви, че ще започне отново с фазата на разработка и назначи ветеран за това: Retro Studios. Оригиналният създател на първите три игри Metroid Prime се завръща начело. Затова нашият въпрос е:

Какво мислите за забавянето на Metroid Prime 4?

Играта беше обявена на E3 2017 и заглавието се работи оттогава, но сега Retro Studios започва всичко отначало. Но какво мислиш? Разумно ли е отлагането от Nintendo и назначаването на Retro Studios? И кога мислите, че ще излезе Metroid Prime 4?

Отново много въпроси, но XGN Doe Mee би искал да знае вашето мнение. Кажете ни в коментарите по-долу ЗАЩО мислите така за отлагането на Metroid Prime 4. Ще се видим отново следващата седмица на ново XGN Join. Приятен уикенд!

Популярна тема