E3 2019 Подробности за Nintendo Обявени с различни шампионати

Съдържание:

E3 2019 Подробности за Nintendo Обявени с различни шампионати
E3 2019 Подробности за Nintendo Обявени с различни шампионати
Anonim

По време на E3 2019 Nintendo ще покаже редица заглавия, но също така ще направи място за шампионати на добре познати игри. Например Световното първенство по Splatoon 2 ще се проведе на 8 юни. То ще започне в 8 часа сутринта холандско време. След това Super Smash Bros. Крайно място. В същия ден като Splatoon 2 Championship, Super Smash ще започне в 23:00.

В допълнение към двата шампионата, организирани от Nintendo, ще получим и кадри от някои дългоочаквани игри. Въпреки че не е официално известно кои игри ще бъдат показани, почти сигурно е, че Pokémon Sword and Shield и Animal Crossing ще се появят за Nintendo Switch. Възможно е също да се появят Super Mario Maker 2 и Fire Emblem: Three Houses.

Nintendo Switch
Nintendo Switch

Какви още игри можем да очакваме да видим на Nintendo на E3 2019?

Би имало смисъл да видите игри като Pokémon и Animal Crossing на E3. Има само едно заглавие, което най-вероятно няма да бъде показано. Metroid Prime 4 беше обявен по-рано, но е възобновено производство от Retro Studios.

Nintendo не са се премахнали напълно от E3, както Sony например, но те са една от първите страни, които обявиха предаване на живо вместо пресконференция. Sony ще започне да излъчва поредица от потоци за състоянието на играта.

Кои заглавия на Nintendo очаквате с нетърпение на E3? Кажете ни в коментарите.

Популярна тема