Какво завършихте, купихте или гледахте тази седмица? (седмица 15)

Съдържание:

Какво завършихте, купихте или гледахте тази седмица? (седмица 15)
Какво завършихте, купихте или гледахте тази седмица? (седмица 15)
Anonim

Маркъс

Завършен: Metroid Prime

Купено: -

Гледано: -Верните читатели на колоната може би си спомнят как играх Metroid Prime Trilogy преди няколко седмици на изтегления от мен Wii U. Сега мога да докладвам, че завърших първата част. Играта очевидно има репутация, която я ускорява, така че не бях много изненадан колко е добра.

Това не променя факта, че когато играете 2D игри, трябва да свикнете с много неща, когато сте играли 2D игрите. Активното превключване между различните оръжия беше ново и платформирането трябва да е много по-интуитивно в перспектива от първо лице, докато в страничен скролър можете да видите накъде отива Samus. Мисля, че любимото ми допълнение е превключването между козирките.

Super Metroid вече си беше играл с тази идея, но всъщност не беше добра за нищо. Във вече по-сложен 3D свят, който виждате и през очите на Самус, изглежда като естествен начин да създавате още повече различни видове пъзели и препятствия.

Image
Image

Лиза

Завършен: -

Купено: -Гледано: Re: Нула

Тази седмица гледах анимето Re:Zero, разбира се доколко това е възможно. Анимето има много завладяваща история, която със сигурност не очаквах, когато започнах поредицата. Първоначално мислех да започна някакво приключенско аниме, после сякаш стана по-скоро комедиен сериал, който след това се превърна в хорър/трилър. За съжаление тази седмица научих и лошата новина, че вторият сезон е отложен за юли, вместо за април.

Image
Image

Тео

Завършен: Call of Duy: Modern Warfare

Купено: -Гледано: -

Имах Call of Duty Modern Warfare на моята PlayStation за известно време, но все още не стартирах играта за сюжетната линия. Най-накрая направих това през последните няколко седмици и веднага завърших напълно играта. Последните няколко сюжетни мисии са страхотни. Честно казано, дори не мислех, че играта е толкова специална откъм графика, но що се отнася до действието, беше празник. Сега е следващата игра!

Какво завършихте, купихте или гледахте?

Сега, след като ви казахме какво са направили редакторите на XGN през изминалата седмица, ние също сме любопитни какво сте играли, купили или гледали? Кажете ни в коментарите по-долу!

Популярна тема