„Metroid Prime Switch Remaster е готов“

Съдържание:

„Metroid Prime Switch Remaster е готов“
„Metroid Prime Switch Remaster е готов“
Anonim

Емили Роджърс, вътрешен човек, твърди, че ремастерът на Nintendo на оригиналния Metroid Prime от 2002 г. е разработен за Nintendo Switch. От известно време имаше слухове за ремастър трилогия, но според Роджърс, първоначалният план е бил да се преиздадат и трите Prime игри. Така че сега първият е "завършен" и готов за отделно издание.

След обявяването на Metroid Dead on Switch много новодошли се заинтересуваха от франчайза Metroid. През септември Роджърс каза, че предполага, че Nintendo работи върху Metroid Prime Remaster за Switch. След това тя сподели в Twitter:

Миналия месец Джеф Гръб заяви, че цялата трилогия ще бъде преработена. Сега той вярва на Роджърс и също смята, че първият Metroid Prime предстои.

Поредицата Metroid Prime получава четвърта част

Първият Metroid Prime първоначално беше пуснат през 2002 г. за GameCube. Две години по-късно играта получи продължение, наречено Metroid Prime 2: Echoes. Тази игра е достъпна за Wii и GameCube. Последната част, Corruption, е само за Wii. Четвъртата част все още се разработва за Nintendo Switch.

Дали слуховете са верни, предстои да видим. Във всеки случай вече можете да се насладите на новия Metroid Dread на Nintendo Switch.

Популярна тема