Колко дълго можете да гледате всяка услуга за стрийминг безплатно?

Съдържание:

Колко дълго можете да гледате всяка услуга за стрийминг безплатно?
Колко дълго можете да гледате всяка услуга за стрийминг безплатно?
Anonim

Нови стрийминг услуги се добавят през цялото време и с това също става все по-сложно. С новите стрийминг услуги като ViaPlay, HBO Max и скоро SkyShowtime, Netflix, Disney+ и Videoland ще се изправят пред ожесточена конкуренция.

Въпреки че съдържанието на различните доставчици се различава, има едно общо нещо, което всички стрийминг услуги имат: всички те предлагат безплатен пробен абонамент, за да изпробвате услугата. За истинския холандец, който обича да излиза евтино, това е страхотна възможност. Като избирате мъдро и навреме преминавате към нова услуга за стрийминг, винаги имате изцяло ново предложение за гледане и също така не ви струва абсолютно нищо. Ще се радваме да видим това! Ние изброяваме всички безплатни услуги за стрийминг и пробни периоди за вас, на лов за много съдържание за малко!

Image
Image

Crunchyroll - безплатен план, но с реклами

Какво може да е по-добро от безплатен пробен период? Точно така, услуга, която е напълно безплатна! Crunchyroll има безплатен план в допълнение към платените премиум планове. Този абонамент има някои ограничения. Например, не можете да гледате най-новите епизоди на най-популярния аниме сериал (всички епизоди на Attack on Titan или Demon Slayer например) и епизодите, които можете да видите, понякога са снабдени с реклами, но също така и много сериали, вкл. One Piece: Wano Kuni са безплатни за гледане.

Но ние искаме повече. Премиум съдържанието може също да се гледа безплатно по време на 14-дневен пробен период. След това абонаментът за Cruncyroll струва 4,99 евро (1 устройство и без офлайн изгледи) или 6,49 евро на месец (четири устройства и офлайн изгледи) или 64,99 евро за една година, но за безплатния пробен период трябва да платите в рамките на 14 дни, анулирайте отново. Безплатният пробен период за CrunchyRoll се прилага за всеки тип абонамент, включително най-скъпия абонамент MEGA-Fan.

Image
Image

Apple TV+ - едномесечен безплатен пробен период и дори шест месеца безплатно за геймърите

В наши дни Apple също има своя собствена услуга за стрийминг на видео. Въпреки че гамата не е много голяма, Apple работи усилено и редовно се добавят нови серии. Вече в Apple TV+ можете да гледате The Shrink Next Door, The Line, The Tragedy of Macbeth, The Afterparty и може би най-интересното за фентъзи ценителите: Foundation. Скоро ще бъдат добавени оригиналните серии на Apple Now & Then и Make or Break, поредица, която следва най-добрите сърфисти в света. Приятно е да се заредите с настроение за лятото!

Обикновено Apple TV+ струва 4,99 евро на месец, но Apple има различни оферти, където можете да гледате безплатно за известно време. Например, сега получавате три месеца безплатно Apple TV+ с покупката на продукт на Apple и всички собственици на Playstation 5 могат дори да получат шест месеца безплатно Apple TV+!

Apple TV+ също има 7-дневен пробен период, но ако комбинирате TV+ с iCloud+, Apple Music и Apple Arcade, получавате дори едномесечен пробен период! Така че интелигентният зрител първо избира Apple One за месец и може би дори повече благодарение на една от другите промоции!

  • Започнете своя безплатен 7-дневен пробен период за Apple TV+ тук.

Image
Image

MyLum - европейско съдържание

Това, което беше серия Lumière, сега е преименувано на MyLum. Тук гледате предимно европейски филми и сериали и следователно има малко по-различно съдържание от Netflix, Disney + и други стрийминг услуги. MyLum също няма форма за абонамент, където плащате сума на месец за всичко, с MyLum плащате на серия.

Можете обаче да създадете безплатен акаунт и да бъдете информирани какви нови филми и сериали се добавят към платформата. Има форма за абонамент, но с нея купувате кредити, които можете да харчите за закупуване на филми и сериали. Предимството на това е, че закупените от вас заглавия винаги остават ваши.

Освен това всеки първи епизод от сериал е безплатен за зрителите. Това ви позволява да решите дали искате или не да закупите серия. В началото на всеки месец ще видите три серии, от които можете да изберете да закупите безплатно. Освен това получавате достъп до допълнителни подкасти, интервюта и зад кулисите около сериалите. Ето защо MyLum не работи чрез принципа „преяждане, докато не претеглите теглото ни“, а ви позволява да правите активни избори. Идеята зад това е, че избирате много по-съзнателно какво да гледате и можете да му се насладите повече. И все пак има повече от достатъчно безплатни за гледане в услугата, за да създадете акаунт.

Image
Image

Pathé Home

Pathé Thuis е платформа, фокусирана основно върху цифрово разпространение и стрийминг на филми. Pathé Thuis няма абонаментна версия, но можете да наемете или закупите отделни филми. Цената на филм е по-ниска от тази в киното и с наем имате 30 дни, за да започнете наетия филм, след което имате 48 часа, за да гледате филма (или отново). Офертата на Pathé Thuis е по-актуална, отколкото при много услуги за стрийминг, така че вече можете да гледате Spider-Man No Way Home, House of Gucci, King's Man и Scream.

Pathé Thuis няма стандартна безплатна оферта, но тези, които следят социалните медии, могат редовно да следят специални промоции от Pathé, където филмите също редовно се предоставят безплатно. Pathé Thuis вече направи доста безплатни филми по време на пандемията в няколко случая, а Pathé също отпразнува новата година с редица безплатни филми.

Image
Image

Viaplay - Безплатно за нови клиенти на KPN

Viaplay наистина трябва да разчита на своите спортни предложения и особено на привличащата публика Формула 1 с Макс Верстапен. Viaplay не е евтин в никакъв случай. Редовният абонамент струва 13,99 евро на месец, но до 31/7 се прилага цена от 9,99 евро на месец. Дори и с тази цена, Viaplay е един от най-скъпите доставчици на стрийминг на холандския пазар. Viaplay също няма безплатен пробен период.

Какво прави Viaplay в този преглед? Viaplay подписа сделка с KPN. Ако сега сключите годишен абонамент за интернет + телевизия с KPN, можете да гледате Viaplay безплатно за 9 месеца. Това е целият сезон във Формула 1. Абонатите на Ziggo все още могат да получат временна отстъпка: те получават 4 месеца Viaplay с 50% отстъпка, така че за 4,99 на месец.

  • Сключете 1-годишен абонамент за интернет и телевизия с KPN тук и гледайте Формула 1 безплатно

Image
Image

Amazon Prime Video - много за малко

Amazon предлага Amazon Prime от известно време. Това ще доставя безплатно покупките в магазина на Amazon. Това, което мнозина не знаят е, че Amazon Prime е много по-всеобхватен от това. Amazon също предлага своя собствена услуга за стрийминг с добре познати сериали като The Office, Battlestar Galactica, Grey's Anatomy, Superstore и South Park, но също така и много Amazon Originals, включително Dutch Comedy Club (с Arjen Lubach, Guido Wijers и Jandino) и Стар Трек. Пикард и хумористичния сериал Качване.

Amazon се опитва да постави Prime стабилно на пазара и цените на услугата са много евтини. Amazon таксува само 2,99 евро и следователно е една от най-евтините стрийминг услуги в Холандия, дори ако вземете само Prime за Prime Video. Евтиното просто не е достатъчно евтино за повечето, ние отиваме безплатно. Amazon Prime предлага доста дълъг пробен период, новите абонати могат да използват услугата безплатно за 30 дни първо.

Освен това Amazon не ви затруднява да поискате пробен период няколко пъти: ако анулирате преди края на 30-те дни и не сте закупили никакви артикули, Amazon разглежда това като анулиране, без да използва услуга и получавате дори получавате парите за първия си абонамент!

Image
Image

NPO Plus - Общественият оператор също участва

Общественият оператор не може да се гледа само с линейна телевизия, но вече можете също да предавате поточно офертата. NPO Start е безплатната версия на офертата на NPO. Тук можете (отзад) да гледате цялото съдържание на холандски език от обществения оператор, но с реклами и само за кратък период от време.

С NPO Plus, NPO предлага голям избор от сериали, документални филми и филми. NPO Plus е разширение на NPO Start, което означава, че програмите могат да се гледат по-дълго и не ви се показват реклами. За да направи офертата още по-объркваща: офертата на NPO Plus също е част от NLZiet, която включва и търговските доставчици (SBS, RTL). NPO Plus и NLZiet са отделни типове абонаменти и следователно не са взаимозаменяеми. За NPO Plus плащате 2,95 на месец.

За нас като ловци на изгодни сделки това е отлична възможност: NPO Plus и NL See са две различни услуги и следователно всяка има свой собствен пробен период!

Image
Image

Videoland - Много предложения на холандски език

Videoland произлиза от едноименната видео верига и е инициатива на RTL. От 2014 г. абонатите на RTL програми вече могат да очакват тази услуга. Услугата разполага и с широк набор от оригинали на холандски език, включително Mocro Mafia, Famke Louise, Zwarte Tulp, Echte Gooische Vrouwen, Temptation Island VIPS и De Bachelor. Някои оригинали по-късно бяха показани по телевизията. Ако сте фен на съдържанието на холандски език и това, което RTL произвежда, Videoland може да е нещо за вас. Videoland ви струва 4,99 евро на месец, но има безплатен пробен период от 14 дни.

Image
Image

HBO Max - Без повече пробен период, но отстъпка

HBO Max е един от най-новите участници на холандския стрийминг пазар и го направи с хубава въвеждаща оферта от 50% отстъпка, докато останете абонат. За съжаление тази оферта вече е изтекла и HBO Max няма пробен период. Ако искате да гледате HBO Max, винаги ще трябва да бръкнете в джоба си. Въпреки това HBO Max все още има добра оферта за нови абонати: всеки, който вземе годишен абонамент, все още получава отстъпка от около 33-37% (в зависимост от абонамента). Но за съжаление HBO Max отпада в стремежа ни за безплатен стрийминг поради липсата на пробен период.

Това бяха най-интересните възможности за гледане на различните услуги за стрийминг, които Холандия вече предлага безплатно. Нека да разгледаме всички пробни абонаменти:

Ако вече сте направили пробно посещение на всички услуги, може би е време да помислите за платен абонамент. Но с всички споменати опции, вие не сте готови за това за момента! Приятно гледане!

Популярна тема