Pathe Home обявява последния безплатен филм

Съдържание:

Pathe Home обявява последния безплатен филм
Pathe Home обявява последния безплатен филм
Anonim

Pathé Thuis започва годината добре! За да отпразнува началото на новата година, Pathé Thuis раздава филм безплатно всеки ден до 10 януари. Всяка сутрин в 9 сутринта се обявява кой филм можете да поискате безплатно в приложението Pathé Thuis или на уебсайта на Pathé Thuis. Филмът ще бъде обявен чрез социалните канали на Pathé Thuis във Facebook и Instagram.

Днес е безплатният филм Опасен,филм с нашите собствени Фамке Янсен, Скот Истууд, Мел Гибсън и Кевин Дюранд. Толкова големи имена! Филмът излезе през 2021 г. и следователно е много нов! Дилън се опитва да живее живота си като бивш затворник по спокоен начин. Всичко изглежда спокойно, докато брат му не умира мистериозно. Той бяга от ФБР и пътува до изоставен остров, за да открие убиеца на брат си.

Как гледате филма?

  1. Отидете в Pathé Thuis и потърсете Dangerous или щракнете тук, за да отидете директно на филма.

  2. Щракнете върху „Гледайте филм“– щракнете върху „Гледайте от €0, -“
  3. Изберете HD наем за 0, -
  4. Започнете филма веднага или го гледайте по-късно.

Ако искате да гледате филма по-късно, можете да направите и това. Изберете „гледайте по-късно“и имате до 30 дни, за да гледате филма. Ако изберете Стартиране на моя филм, филмът ще остане достъпен за 48 часа. Моля, обърнете внимание: Dangerous може да се отбелязва безплатно само днес, тази промоция продължава до 23:59! Така че не чакайте твърде дълго!

Pathé редовно раздава филми

Два пъти преди Pathé у дома раздаваше филми в контекста на блокирането на коронавируса, а в края на миналата година Pathé у дома също организираше адвент календар с приятно раздаване всеки ден. Преди това Pathé Thuis подари филмите The Mauritanian, Wrong Turn, Gold и Playmobil de Film. Безплатните филми винаги са добре дошли! За съжаление, това вече е последният ден, в който можем да се насладим на безплатни филми, така че не забравяйте да ги оцените! Pathé (Начало) благодаря!

Препоръчано: