Няма време за умиране скоро в Pathé Thuis

Съдържание:

Няма време за умиране скоро в Pathé Thuis
Няма време за умиране скоро в Pathé Thuis
Anonim

Поради затворените кина трябваше да чакаме дълго, за да видим „Няма време за умиране“. Скоро вече няма да сме зависими от кината и най-новият филм за Джеймс Бонд може да се гледа и от дома. Филмът ще бъде показан на Pathé Thuis от 18 февруари.

В допълнение към филма за Бонд, има някои други големи заглавия, планирани за следващия месец, включително Dune, Семейство Адамс в приключение и Venom: Let There Be Carnage. По-долу ще намерите списък с филми, които можете да очаквате скоро в Pathé Thuis.

Любов без граници

Холандският филм Любов без граници е за любовния живот на Ева и Лике. Брат Маартен и бащата Фери идват от напълно различни светове и това си личи. Дали любовният им живот ще преодолее предразсъдъците на средата им? Любов без граници може да се види веднага от 4,99 евро.

Дюна

След големия успех на Дюн в кината, филмът вече може да се гледа и у дома на дивана. В историята на Dune всеки във вселената е зависим от вещество, наречено „Spice“. Намерено само на планетата Аракис, това основно вещество се използва за производството на много материали. Жителите на Аракис очакват своя Изкупител, който ще им помогне в борбата за власт на свещената война, която обхваща планетата. Dune може да се види на Pathé Thuis от 4,99 евро.

Семейство Адамс на приключение

Семейство Адамс се забърква във всевъзможни странни и шантави приключения. Филмът е пълен със забавни срещи и нищо неподозиращи хора, които нямат представа какво ги е сполетяло. Филмът ще бъде показан на Pathé Thuis от 24 февруари, също за 4,99 евро.

Venom: Let There Be Carnage

След добрия прием на първата част на Venom, втората част Venom: Let There Be Carnage вече също ще бъде достъпна в услугата за стрийминг.

Втората част проследява Еди Брок, който се опитва да се върне към ежедневната си работа като журналист. Но симбиотът, който все още придружава Еди всеки ден, иска да лови лоши момчета. Освен взаимния конфликт, на Еди се е насочил и садистичен убиец. Venom: Let There Be Carnage може да се види от 9 февруари на Pathé Thuis за 4,99 евро.

Няма време за умиране

Последната част от поредицата за Джеймс Бонд беше много популярна. Филмът вече имаше огромен успех в кината и най-накрая ще бъде достъпен за поточно предаване у дома.

Във филма Джеймс води спокоен живот на остров Ямайка. Това е само краткотрайно, когато старият му приятел и агент на ЦРУ Феликс Лайтер го моли за помощ. Бонд трябва да му помогне да спаси отвлечен учен. Филмът ще бъде наличен под наем в дома на Pathé от 18 февруари за 4,99 евро. Ако не можете да чакате толкова дълго, можете да закупите филма от 4 февруари за 14,99 евро.

Повече информация за наличните филми в Pathé Thuis можете да намерите тук.

Популярна тема