Ето кога Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore излиза по HBO Max

Съдържание:

Ето кога Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore излиза по HBO Max
Ето кога Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore излиза по HBO Max
Anonim

Наскоро прогнозирахме, че третата част от поредицата „Фантастични животни“, Тайните на Дъмбълдор, ще бъде излъчена или на 16, или на 30 май по HBO Max. Новите филми се появяват в услугата за стрийминг приблизително 45 дни след премиерата по кината. Холандската премиерна дата беше малко по-ранна от международната и HBO Max приема последната като насока. Филмът ще бъде пуснат в стрийминг услугата на 30 май. Имате нужда само от абонамент, за да гледате Тайните на Дъмбълдор, за разлика от Disney+, HBO не таксува допълнително за нов филм.

Ако нямате HBO Max, има друга опция за поточно предаване на филма от дома. Според Streamwijzer филмът ще бъде достъпен и в Pathé Thuis от 30 май, но разбира се не безплатно. Услугата предлага Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore като първокласен филм, което означава, че наемането или закупуването на филма ще струва малко повече от обикновено. Няколко седмици по-късно филмът ще бъде наличен на редовната цена.

Тайните на Дъмбълдор последният филм за Фантастични животни ли е?

След „Тайните на Дъмбълдор“всъщност имаше още два филма, планирани за поредицата „Фантастични животни“. Дали тези филми наистина ще дойдат зависи от успеха на този трети филм. Все още няма написан сценарий за четвъртия филм. Постъпленията в боксофиса в момента не са големи, с „рекорд“за най-ниски приходи от филм за Хари Потър през първия уикенд. Следователно има голям шанс да няма продължение на Фантастични животни.

Популярна тема