Сега 3 безплатни домашни филма в Pathé Unlimited

Съдържание:

Сега 3 безплатни домашни филма в Pathé Unlimited
Сега 3 безплатни домашни филма в Pathé Unlimited
Anonim

Ако редовно ходите на кино, тогава несъмнено сте чували за Pathé Unlimited и преди. Абонаментът Pathé гарантира, че можете да ходите на кино без ограничения само за 21 евро на месец. Освен това вече можете да разчитате и на няколко безплатни филма, които да гледате у дома!

Pathé дава на новите членове на Unlimited три кода за гледане чрез Pathé Thuis. Можете да прочетете как работи това по-долу:

Ето как получавате три безплатни филма Pathé Thuis с Unlimited

Ако започнете да се регистрирате, можете да го направите чрез страницата за промоция. Всичко, което трябва да направите, е да въведете промоционалния код UITENTHUIS.

След това

Pathé ще ви изпрати първия ви код за гледане по имейл в рамките на 1 до 2 работни дни. След това ще получавате код всеки месец по имейл, докато не получите и трите кода за гледане. Освен това ще получите всички предимства, които другите членове на Pathé Unlimited също имат. Това означава, че можете да ходите на кино всеки ден от седмицата, да получавате отстъпка за напитки и закуски и да спестявате с приложението Pathé Stars за страхотни бонуси като безплатно кафе или безалкохолни напитки.

Промоционални условия за безплатни кодове за преглед на Pathé Thuis

Промоцията има редица условия, които трябва да изпълните. Първо, промоцията продължава само до 22 август 2022 г., така че трябва да се регистрирате преди този час. Освен това може все още да нямате текущ абонамент за Pathé Unlimited. Така че само новите членове получават трите безплатни филма.

Безплатните кодове на Pathé Thuis могат да бъдат осребрени на pathe-thuis.nl/kado, след което можете да изберете своя филм. Кодовете са валидни само за 1 месец и могат да бъдат използвани за филми под наем с максимална цена от 5,99 евро. Филмите могат да се гледат на всяко устройство след наемане.

Популярна тема