Голям филм внезапно изчезна от Disney+

Съдържание:

Голям филм внезапно изчезна от Disney+
Голям филм внезапно изчезна от Disney+
Anonim

Продълженията на Avatar се разработват от години, но през декември най-накрая дойде време едно наистина да се появи. Мина доста време, откакто първият филм излезе по кината и за да опресните паметта си, може да искате да го гледате отново. Това просто няма да работи на Disney+.

Аватарът тихо е премахнат от услугата за стрийминг, съобщава Variety. Наистина вече не можахме да го намерим в услугата. Според източници това е свързано с факта, че филмът ще бъде отново по кината в края на септември. Може би Disney се надява, че това повторно издание в 4K HDR ще даде повече, ако хората не могат да предават филма у дома на дивана.

Но дори и да нямате време да видите Аватар отново в кината, можете да го гледате преди да излезе продължението. Източници потвърждават пред Variety, че филмът ще се върне в Disney+ преди премиерата на Avatar: The Way of Water. Освен това можете да го наемете цифрово на различни места.

Кога излиза Avatar: The Way of Water?

Аватар: Пътят на водата може да бъде гледан в холандските кина от 14 декември. След това следват още много продължения. Аватар 3 трябва да излезе през 2024 г. и в крайна сметка трябва да има общо пет филма за Аватар до 2028 г.

Популярна тема