Disney идва с абонамент, подобен на Amazon Prime

Съдържание:

Disney идва с абонамент, подобен на Amazon Prime
Disney идва с абонамент, подобен на Amazon Prime
Anonim

Членството е на ранен етап. Disney все още не е решил към кой сегмент от своите клиенти иска да се хареса. Разходите и възможният прозорец за стартиране на членството също са неизвестни.

Докато членството се нарича вътрешно от някои като Disney Prime (препратка към Amazon Prime), ползите от абонамента не са непременно същите. Amazon предлага предимства като изключителни отстъпки, безплатна доставка и услуга за стрийминг с Prime. Disney може да поеме част от това, но не всичко.

Намерението на „Disney Prime“е отчасти да продава абонаменти за Disney+, но членството ще има предимства и в Дисниленд, например. Освен основното членство, Disney работи и върху други начини за задържане на клиенти. Например, ще се обмисли предлагането на ексклузивни стоки на абонатите на Disney+.

Предстоят много новини от Disney+

Въпреки че новото членство не идва много скоро, Dinsey скоро ще направи други интересни съобщения. На 8 септември е Денят на Disney+, където вероятно ще можем да видим необходимите трейлъри и дати за пускане. Компанията също ще представи презентация за игри през същата седмица, в която Marvel и Star Wars, наред с други неща, са силно дискутирани.

Популярна тема