5 готини Nintendo Direct игри, които да очакваме с нетърпение

Съдържание:

5 готини Nintendo Direct игри, които да очакваме с нетърпение
5 готини Nintendo Direct игри, които да очакваме с нетърпение
Anonim

1. Триъгълна стратегия

Последният проект от Square Enix се нарича Triangle Strategy. Това е тактическа ролева игра. В играта трябва да направите много избори, да приемете последствията от тях и да направите стратегически избор, за да спечелите надмощие на бойното поле. Има четири главни героя в играта: Serenoa Wolffort, наследник на House Wolffort. Принц Роланд от Гленбрук, втори син на краля и приятел на Сереноа. Фредерика Аесфрост, годеницата на Сереноа и Бенедикт Паскал, съветник на къщата Волффорт.

Получавате тези герои в Triangle Strategy под бутоните. Освен това играта е много подобна на друга ролева игра от Square Enix, а именно Octopath Traveler. Стилът на рисуване на Triangle Strategy е много подобен на Octopath Traveler. В новото заглавие обаче има нещо различно. Например, можете да участвате в битки в главния екран на играта. Светът на Octopath беше там главно за изследване, битките се случваха в отделна част от играта.

Triangle Strategy ще бъде пусната на Nintendo Switch през 2022 г. Точната дата все още не е обявена и заглавието все още не е определено.

Image
Image

2. Splatoon 3

След успешното изпълнение на Splatoon 2 на Nintendo Switch, Direct обяви трета игра от поредицата Splatoon. В трейлъра на съобщението можете да видите, че целият свят на Splatoon е изгорен от слънцето. Пътувате до нов град, наречен Splatsville, който е дом на закоравели Inklings и Octolings. Състезавайте се в този хаотичен свят.

В Splatoon 3 можете да очаквате нови оръжия, движения, облекло и прически. Играта, подобно на Triangle Strategy, ще бъде пусната някъде през 2022 г.

Image
Image

3. Skyward Sword HD

The Legend of Zelda: Skyward Sword първоначално беше пусната през 2011 г. Беше обявено в Nintendo Direct, че идва HD ремастър на тази игра. Играта първоначално беше пусната на Nintendo Wii. Вече се пуска и издание на Nintendo Switch. В тази игра можете да откриете историята на Hyrule. Можете също така да решавате много различни пъзели и да побеждавате босове, нещо, което често виждате в игрите на Zelda.

В римейка на Skyward Sword също е възможно да атакувате с меча си или да се защитите с щита си, като използвате сензорите за движение на Joy-Cons. Много хора очакваха повече информация за продължението на Breath of the Wild да бъде разкрита по време на Direct. За съжаление това не се случи.

Skyward Sword HD ще излезе на 16 юли 2021 г. тази година.

Image
Image

4. Mario Golf: Super Rush

След последната игра Mario Golf, която излезе през 2003 г., най-накрая дойде време за нова. Mario Golf: Super Rush ще излезе на 25 юни тази година и ще съдържа много нови елементи. Сензорите за движение на контролерите Joy-Con създават впечатление, че играете истинска игра на голф. Въпреки това, както в реалния живот, трябва да следите внимателно вятъра и всички елементи на пистата, ако искате да постигнете добър удар.

Добавени са и нови режими, които можете да играете в тази игра. Например, има скоростен голф, в който трябва да тичате възможно най-бързо до вашата топка за голф, за да уцелите първи дупката. За това имате на разположение различни ходове, за да излезете победител.

Имате и новия режим Story, където можете да се състезавате като ваш собствен Mii срещу различни герои от кралството на гъбите в различни кръгове на голф. Правейки това, ще спечелите точки опит, които ще повишат нивото ви и ще подобрят различни неща за вашия Mii.

Image
Image

5. Miitopia

Докато сме на тема Mii герои, нека да потърсим Miitopia, която беше обявена по време на Nintendo Direct. Първоначално Miitopia беше 3DS игра, но сега идва и за Nintendo Switch. Заедно с други Miis отивате на приключение, за да победите различни врагове и да изградите взаимоотношения помежду си. Ако връзката ви с някого не е достатъчна, може да се превърне в битка. Можете да включите любимите си Miis като лошите момчета, но също и като ваши собствени приятели. Можете също да направите вашите собствени Miis толкова красиви, колкото искате. Различни очи, устни, грим, каквото и да е. Ще има и нова функция в ремастъра на Miitopia, в която можете да избирате от различни перуки и прически. Можете да ги стилизирате във всеки цвят, за който се сетите.

Miitopia ще излезе на 21 май тази година.

Image
Image

В допълнение към тези топ 5 горещи съобщения, има много други заглавия, обявени по време на Nintendo Direct, които също си заслужава да бъдат споменати, като: Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville, Outer Wilds, a Hyrule Warrios: Age of Calamity Expansion Pass и DC Super Hero Girls.

Много забавни заглавия, които да очакваме с нетърпение. Кои заглавия, които бяха обявени по време на Direct, очаквате с нетърпение? Или бихте предпочели да сте видели други заглавия по време на Direct? Кажете ни в коментарите!

Популярна тема