Кога излиза Оби-Уан Кеноби в Disney+?

Съдържание:

Кога излиза Оби-Уан Кеноби в Disney+?
Кога излиза Оби-Уан Кеноби в Disney+?
Anonim

От 2015 г. имаше спекулации за филм за Оби-Уан Кеноби, но на 25 август 2019 г. беше обявено, че се работи по телевизионен сериал за героя. В поредицата Юън Макгрегър ще се завърне в ролята си на емблематичния майстор джедай.

Disney по-рано обяви, че нов епизод ще се излъчва всяка сряда в 09:00 ч. от 25 май 2022 г., но сега беше обявено, че сериалът ще се появи в петък, 27 май 2022 г. с двоен епизод. Защо поредицата за Оби-Уан Кеноби се е променила, все още не е напълно ясно. Може да е свързано с Star Wars Celebration, което се провежда приблизително по същото време.

Колко епизода предстоят?

За разлика от The Mandalorian, поредицата за Obi-Wan е малко по-кратка. Мандалорецът ще има осем епизода, а Оби-Уан Кеноби ще има шест епизода. Всеки от епизодите е дълъг около 45 минути, но се говори, че някои епизоди са по-дълги от час. Така или иначе, трябва да получим допълнителни 4,5 часа съдържание от Star Wars.

След излизането на сериала в петък, 27 май, можем да очакваме следващите епизоди в сряда. Нов епизод ще бъде пуснат всяка сряда. Финалът на сериала ще бъде излъчен по Disney+ на 22 юни 2022 г.

За какво е Оби-Уан Кеноби?

Новият Disney+ Original се развива между филмите от Междузвездни войни Отмъщението на ситите и Нова надежда и следва Оби-Уан Кеноби. Майстор джедай, оцелял след Заповед 66 и сега се крие на планетата Татуин. Докато бди над младия Люк Скайуокър, джедаят също се оказва въвлечен в „потапящо приключение“.

Освен Юън Макгрегър, Хейдън Кристенсен също се завръща във франчайза на Междузвездни войни. През 2005 г. той направи първата си поява тук като Дарт Вейдър в Отмъщението на ситите. Други завръщащи се членове на актьорския състав включват Джоел Еджъртън и Бони Пийс в ролята на Оуен и Беру Ларс, лелята и чичото на Люк Скайуокър. Освен това ще видим и няколко нови лица във вселената на Междузвездни войни. Рупърт Френд играе Великия инквизитор, а Моузес Инграм може да се види като Рева, инквизитор.

Очаквате ли с нетърпение сериала? Кажете ни в коментарите!

Популярна тема