5 Лимитирани издания на Nintendo Switch, които искаме да видим

Съдържание:

5 Лимитирани издания на Nintendo Switch, които искаме да видим
5 Лимитирани издания на Nintendo Switch, които искаме да видим
Anonim

Pokemon

Поредица от игри, която по наше мнение със сигурност заслужава свой собствен Nintendo Switch, е Pokémon. Игрите, картите и други стоки са много популярни от много години. Ако Nintendo направи това умно, те скоро ще представят ексклузивен Pokémon Nintendo Switch в комбинация с нова игра Pokémon, която гарантира успех!

Donkey Kong

Игрите Super Mario са най-продаваните и най-известните игри на Nintendo. Игри като Mario Bros, Mario Kart и Mario Party са изключително популярни от десетилетия. Отчасти поради тази причина Марио също получи свой собствен Nintendo Switch в началото на тази година. Но ако Super Mario получи такъв, Donkey Kong също трябва да получи такъв. В края на краищата цялата поредица някога започваше с Donkey Kong, а не с Mario. В допълнение, нахалната горила също има различен външен вид и може да осигури страхотно издание на Switch.

Image
Image

Йоши

Докато сме на героите на Марио, ще имаме още един. Защото в допълнение към Donkey Kong и Super Mario, Yoshi също заслужава свое собствено Nintendo Switch издание. Игривият зелен динозавър/дракон винаги е много полезен и все още е много популярен през 2021 г. Затова смятаме, че Nintendo Switch на Yoshi ще бъде много популярен.

Zelda

Animal Crossing: New Horizons беше може би най-добрата нова игра през 2020 г. Нашият колега Кевин де Бруин награди играта с деветка по десетобалната система. Една игра, която не отстъпва на тази и може би дори е по-добра, беше пусната три години по-рано. Тогава се появи играта The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Нашият колега Koen van Rijsoort беше много доволен от играта и й даде 9,8 по десетобалната скала. Разбира се, това не е единствената добра игра от Zelda и това е една от причините, поради които със сигурност заслужава собствен Nintendo Switch.

Image
Image

Зайци

Накрая завършваме малко закачливо, но с идея, която много хора вероятно ще оценят. Всъщност тези луди герои не са от Nintendo, но тъй като те вече имат игра на Nintendo Switch заедно с Марио, това издание със сигурност не е немислимо. Говорим за Rabbids (от Rayman) и тези луди зайци могат лесно да направят много специален Nintendo Switch.

Популярна тема