Без Марио и Зелда, но се съсредоточете върху новия IP за Nintendo

Съдържание:

Без Марио и Зелда, но се съсредоточете върху новия IP за Nintendo
Без Марио и Зелда, но се съсредоточете върху новия IP за Nintendo
Anonim

Само защото Nintendo ще измести фокуса върху нов IP не означава, че Марио и Зелда вече не привличат внимание. Изпълнителният директор на Nintendo казва следното в интервюто. Фурукава: „Аз самият гледам и изучавам различни форми на забавление. В бъдеще ще се фокусираме върху нови серии игри и добре познати сериали като Марио и Зелда.“

Все пак не спира дотук. Изпълнителният директор на японската компания казва, че зад кулисите те не само работят върху нов IP, но и върху нови техники. Техники, които все още не могат да бъдат напълно приложени, защото технологията все още не позволява това.

"Непрекъснато работим върху нови идеи за нови конзоли, които пазарът очаква, но понякога има неща, които не можем да направим в момента поради технологията и цената," каза Фурукава. С това изпълнителният директор вече дава първия намек за бъдеще след Switch. Шефът на Nintendo заявява, че Nintendo Switch вече е на половината от жизнения си цикъл. С това конзолата трябва да издържи още четири години.

Image
Image

Новият IP все още е обвит в мистерия, 2021 не е

Въпреки че новите IP адреси не бяха обсъдени допълнително, в момента нещата са ясни за това как ще изглежда 2021 г. за Nintendo. Планирани са Mario Golf: Super Rush и ремастър на The Legend of Zelda: Skyward Sword. Всички тези заглавия ще излязат преди лятото.

След юни календарът за пускане на Nintendo е обвит само в много мистерия. Основни заглавия като Metroid Prime 4, Bayonetta 3 и продължението на The Legend of Zelda Breath of the Wild преминават през живота си почти без конкретна информация. Мнозина се чудят кога идват игрите. Спекулациите гласят, че Nintendo може да държи игрите под ръка, когато Switch Pro излезе, но това, разбира се, не е официално потвърдено.

Популярна тема