Най-добрите фигурки за игри, които да поставите на рафта

Съдържание:

Най-добрите фигурки за игри, които да поставите на рафта
Най-добрите фигурки за игри, които да поставите на рафта
Anonim

Малката Тина

Borderlands има силна визуална идентичност и можете да видите това в героите. Трудно можете да ги забравите, след като ги видите. Малката Тина не е изключение.

Все още не успяхме да намерим фигурки в стила на Страните на чудесата на малката Тина. Но тази фигурка, базирана на Borderlands 3, не е по-малко. Сега е моментът да пренесете лудостта на Tiny Tina в дома си.

Image
Image

Гералт от Ривия

Какво е общото между The Witcher 4 и Baby Yoda? И двамата доста редовно се споменават с неофициални имена, които създателите всъщност предпочитат да не виждат. Защото да, новата игра Witcher започва нова сага и следователно не е „The Witcher 4“.

Следователно въпросът е дали ще видим Ger alt или Rivia в тази нова игра. Ако се притеснявате, че никога повече няма да видите най-добрия мъж извън неговата форма на Хенри Кавил, ние имаме решението: фигурка на любимия ни Вещер.

Image
Image

Връзка

В продължение на тридесет и една години връзката изглеждаше почти по същия начин. Но за Breath of the Wild нещата трябваше да се променят. С всички традиции, изхвърлени през прозореца, гардеробът на Links също трябваше да умре.

За щастие, новото му облекло също може да бъде там. Ако и вие сте фенове на новата му визия, можете да я пренесете в дома си с тази фигурка. Това е поза, която може да разпознаете от Amiibo, но такава PVC статуя е малко по-подробна.

Image
Image

Сора

Kingdom Hearts е толкова скандален, колкото и известен, но едно нещо трябва да признаете за сериала: героите са много разпознаваеми. Особено Сора вече може да се причисли към иконите на света на игрите. Той дори получи честта да бъде домакин на Super Smash Bros. Ultimate DLC за изход.

Вземете фигура на Сора, базирана на Kingdom Hearts III тук

От всички герои на Дисни в Kingdom Hearts вероятно ще имате много изображения, ако търсите. Но може да искате да добавите и Sora към това. В такъв случай вероятно можете да минете с тези фигурки.

Image
Image

Sonic

Никой не можеше да се надява след първия трейлър за филма Sonic, че нещо добро ще излезе от този филм. Но след известно забавяне и нов дизайн имаше изненадващо приемлив филм за играта. Той дори беше достатъчно добър, за да получи продължение.

С това продължение, което предстои, може би сега е моментът да си спомним за първия филм. Има много фигурки на Соник, но тази, базирана на филма, е много успешна. Със сигурност няма да изглежда неуместно на вашия Sonic олтар.

Image
Image

Gengar

Ако Пикачу е вашият любим покемон, рискувате да ви възприемат като човек с много прости вкусове. Предимството е, че никога не ви липсват стоки. Но днес искаме да отпразнуваме друг покемон: Генгар.

Какво прави Gengar толкова страхотен? Първо, това е просто страхотен покемон. Но на всичко отгоре винаги сме впечатлени, че Генгар успява да направи нещо толкова разпознаваемо от лилава топка с ръце, крака и лице. Също така трябва да кажем, че идеята за приятелски настроен Генгар в къщата е хубава срещу другите призраци.

Image
Image

Pyramid Head

Мина разочароващо много време, откакто не сме имали игра Silent Hill. Дали някога ще се случи, остава да видим (въпреки че има индикации, че най-накрая може да се случи). Тогава просто ще трябва да се задоволим със стоки.

Ако сте запознати с Silent Hill 2, може да искате да стоите далеч от Pyramid Head, вместо да го носите у дома. Но има едно основно предимство на фигурките с пирамидна глава. Направени са от пластмаса и няма да ви убият. Ние мислим.

Image
Image

Crash Bandicoot

Всяка конзола има свои собствени икони. Тази от първата PlayStation беше Crash Bandicoot. Дали някога отново ще видим Crash на PlayStation е малко под въпрос, но вече не можете да промените историята му.

Този емблематичен персонаж трябва да има някои фигурки. И да, можете да поставите Crash на рафта у дома. Той има всички свои най-разпознаваеми черти: оранжевата козина, сините панталони и голямата, често отворена уста.

Image
Image

Маската на Майора

Някои неща в игрите са разпознаваеми, защото ги виждате толкова често. Други трябва да са прави за това колко уникални са. В тази категория намираме маската на Майора.

Сега също помага, че Majora's Mask като игра вече е много популярна. Някои казват, че е по-добър дори от големия брат Окарина на времето. Както и да е: буквалната маска е красиво нещо и също много красиво изпълнена в тази фигурка.

Image
Image

Mega Man

Вече видяхме много емблематични герои да минават покрай този списък. Можехме да завършим статията с нишов характер, за да балансираме малко нещата. Но това би изисквало особено силна воля, след като видя тази фигурка на Мега Човека.

Mega Man е сред героите на играта, за които със сигурност няма недостиг на изображения. Въпреки това, този по-специално наистина има всичко. Самата динамична поза е достатъчна, за да привлече вниманието. Тази фигурка трябва да струва нещо, но тогава вие също имате нещо.

Популярна тема