Също така искаме да видим римейк на тези игри The Legend of Zelda

Съдържание:

Също така искаме да видим римейк на тези игри The Legend of Zelda
Също така искаме да видим римейк на тези игри The Legend of Zelda
Anonim

The Legend of Zelda Phantom Hourglass & Spirit Tracks

Нашият първи кандидат веднага е специален, защото има две игри; заглавията на Nintendo DS Phantom Hourglass и Spirit Tracks. Тези преносими Zelda следват стъпките на The Legend of Zelda the Wind Waker, но далеч не са поставени на пиедестал като току-що споменатото заглавие. Това отчасти се дължи на донякъде разочароващия Temple of the Ocean King и Spirit Tower, които образуват масивно централно подземие, към което играчите се връщат и се връщат бързо.

Но това не е нещо, което силните подобрения на качеството на живот могат да решат или поне да рационализират повече. Следователно, тези заглавия биха били перфектни кандидати за римейк на Zelda, но и за втори шанс. Тъй като Phantom Hourglass и Spirit Tracks излязоха на DS, и двете игри използват умело сензорния екран, като ви предлагат карта, където можете да пишете всякакви бележки, за да решавате пъзели.

Идеалната ситуация би била Phantom Hourglass и Spirit Tracks да са римейкове и да се предлагат едновременно, така че като игра две в едно. Отделно, тези игри може да са малко по-малко от гледна точка на опит, но заедно те биха образували римейк на Zelda, който предлага достатъчно уникалност, която може да се изпита само в тези две игри.

Image
Image

Легендата за Zelda the Minish Cap

Нашето следващо заглавие, което не би се объркало при римейк, е второстепенна игра в много отношения. Не само, че Minish Cap беше пуснат на малка Game Boy advance касета, но самият Линк също получи суперсилата да стане мъничък, за да се срещне с подобните на гноми миниш елфи.

Има само едно предупреждение: Minish Cap не се прави в собствената кухня на Nintendo, а в Capcom, или по-точно от Flagship. Flagship беше студио, основано от Nintendo, Capcom и Sega, но за съжаление е коригирано от 2007 г.

Но това не означава, че едно от тези три студиа (или и трите наведнъж) не се заемат да съживят това уникално заглавие Game Boy Advance Zelda в зашеметяващо HD. Minish Cap е най-известен със своите пищни странични мисии на Kingstone Fusion, където търсите NPC, за да слеете магическите си тухли, които променят света на играта, и умните пъзели, при които Линк трябва да превключва между нормалната си и свитата си форма.

Това Honey I Shrunk the Kids-esque Zelda изживяване е на доста години и докато пикселното изкуство на тази игра все още е удоволствие за гледане, увеличен Hyrule с малка връзка би изглеждал страхотно в него. HD изход.

Image
Image

The Legend of Zelda II The Adventure of Link

Друг специален кандидат е продължението на оригинала The Legend of Zelda. След като първата игра Zelda промени света завинаги, Nintendo имаше много различни планове за продължението. Zelda II е по-скоро класическо платформинг изживяване в стил Castlevania с карта на надземния свят, в която Линк скача, бие се и тича през различни нива.

Тъй като Zelda II се различава толкова много от това, което очакваме от Zelda в наши дни, тази игра никога не се споменава често сред основните заглавия на Zelda или дори редовно се забравя. Но това е несправедливо, защото Zelda II предлага уникално, стабилно геймплей изживяване, което не можете да намерите в никоя друга Zelda (вероятно в игрите Zelda на Philips CD-i, но не говорим за това.)

Смятаме, че HD римейк на Zelda II чрез, например, независимо проучване като игрите на Yacht Club не може да се обърка. Серията Yacht Clubs Shovel Knight е силно вдъхновена от игровото изживяване Zelda II, така че те определено ще знаят какво да правят с нея. Римейк на Zelda II би бил много специален, защото не само това заглавие би имало много по-добри резултати днес, но просто няма друга Zelda игра освен Zelda II!

Image
Image

Легендата за Зелда Връзка между световете

The Legend of Zelda A Link Between Worlds сама по себе си е свободен римейк на A Link To The Past. A Link To The Past и A Link Between Worlds са много сходни, само A Link Between Worlds се различава с трика за сливане на стени, при който Link се слива със стената и може да върви по стените в 2D като стенопис.

Този трик имаше огромен успех в тази игра и скоро се чувства толкова естествен, колкото да удряш с меча си. A Link Between Worlds прави малко по-луди неща от A Link To The Past, поради което вярваме, че това заглавие има малко предимство, за да получи римейк.

Въпреки че тази игра излезе за Nintendo 3DS и разчиташе в голяма степен на използването на 3D перспективата на устройството, тази игра определено трябва да изглежда още по-добре с хубав слой HD боя. Nintendo наскоро пренесе Miitopia към Switch, така че възможността за пренасяне на Nintendo 3DS игри към Switch е налице. Може би ще видим A Link Between Worlds в бъдеще?

Image
Image

The Legend of Zelda Oracle of Ages & Seasons

Най-накрая, пуснати още две игри по начин, подобен на Pokémon; The Legend of Zelda Oracle of Ages и Oracle of Seasons. Тези игри също са разработени от гореспоменатото студио за сътрудничество Flagship и са две напълно различни игри, с изключение на някои споделени елементи на игра, всяка със собствена история, свят и предизвикателства.

В Oracle of Ages Линк се озовава в света на Subrosia и в Oracle of Seasons в Holodrum. Тези светове понякога приличат на Hyrule, но скоро те са по-скоро като лудия остров Koholint на Link's Awakening. Вместо да язди кон, Линк язди дебела синя мечка с крила и червен динозавър по време на приключението си в игрите на Oracle. Игрите на Oracle са малко по-разхлабени с настройката на Zelda, точно като Link's Awakening, и това не е толкова лудо, защото тези игри също са ясно извлечени от двигателя на Link's Awakening.

Кръгът ще бъде завършен, що се отнася до нас, ако игрите на Oracles отново бъдат направени в същия двигател като римейка на Awakening на Link за Nintendo Switch от преди няколко години. Светът на игрите на Oracle е също толкова колоритен и креативен, и двете игри наистина биха изпъкнали със сладкия диорамен стил на римейка на Link's Awakening.

Няма да се изненадаме, ако Grezzo и Nintendo просто правят тези заглавия. Ако не, винаги можем да се надяваме. Ако е така, първо го прочетете тук!

Популярна тема