Топ 10 на най-добрите E3 2021 Nintendo Switch игри

Съдържание:

Топ 10 на най-добрите E3 2021 Nintendo Switch игри
Топ 10 на най-добрите E3 2021 Nintendo Switch игри
Anonim

Пазителите на галактиката

Беше изненада да видя Guardians of the Galaxy в E3 Direct на Nintendo. Square Enix беше скрил, че играта ще дойде на Switch и играта също изглеждаше напълно неподходяща за сравнително слабия Switch. Въпреки това, собствениците на Switch също имат право да излязат като Star-Lord тази есен.

Версията Switch е облачна версия, така че ако имате друга платформа, вероятно ще имате по-добро графично изживяване там. Но Guardians of the Galaxy също обещава да бъде грандиозно приключение на Switch. Внимавайте за това, ако харесвате Guardians, но нямате по-мощна система от вашия Switch.

Guardians of the Galaxy ще излезе на 26 октомври.

Mario Party Superstars

Повече от 20 години Mario Party е най-забавният начин да загубиш всичките си приятели. През годините не всички игри от поредицата са били еднакво популярни, но частите на Nintendo 64 са обичани от мнозина. Това е ерата, в която Mario Party Superstars се завръща.

Игровите дъски в това ново Mario Party са HD реконструкции на пет дъски от игрите на Nintendo 64, а миниигрите също са обичани класики (не се притеснявайте, този път вероятно няма да прогорят дупка в ръката ви). Това е носталгично пътуване за тези, които не биха могли да се забавляват толкова много със Super Mario Party, но с модерен привкус. Всички режими на игра имат онлайн поддръжка при стартирането, нещо, което отне известно време с предишния Mario Party.

Mario Party Superstars ще излезе на 29 октомври.

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin

От известно време знаем, че Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin идва и трябва да видим отново страхотни кадри на E3 2021. В този спин-оф на Monster Hunter вие не ловите чудовища, а отивате на приключение с чудовища като спътници. Разбира се, вие все още ще се биете срещу чудовища, ако бъдете нападнати, но това не става така, както сте свикнали.

За разлика от стандартния геймплей на Monster Hunter, Monster Hunter Stories 2 е походова ролева игра. За някои това може да не е точно това, което искат да видят в Monster Hunter. Но ако искате да опитате или ако ви звучи много по-интересно от стандартен Monster Hunter, това е добра ролева игра, която да държите под око.

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin излиза на 9 юли.

Животът е странен

Друга приятна изненада от Nintendo Direct беше новината, че поредицата Life is Strange идва за Nintendo Switch. И двете игри, които трябва да излязат по-късно тази година, Life is Strange Remastered Collection и True Colors, също ще бъдат преносими скоро. За разлика от Guardians of the Galaxy, те не са облачни игри, така че няма ограничения за това къде и кога можете да ги играете.

Ако все още не сте се запознали с Life is Strange или просто се вълнувате от идеята да можете да играете игрите навсякъде, сега е добър момент да ги вземете. Дори не е нужно да се притеснявате за спойлери за True Colors, защото идва за Switch в същия ден, в който излиза на други платформи. Колекцията Remastered все още няма дата, но ако все още сте свободни от спойлери преди това, вероятно можете да я запазите известно време.

Life is Strange: True Colours излиза на 10 септември. Remastered Collection ще последва по-късно през 2021 г.

WarioWare Вземете го заедно

Игрите се предлагат в много форми и размери. Дългите епични приключения често преобладават, но понякога искате нещо по-кратко, нещо, което можете просто да вземете, когато имате 15 свободни минути. В такъв случай вие сте в WarioWare Get It Together! Попаднали сте на правилното място, тъй като тази игра ще подложи на изпитание вашето време за реакция и сръчност в поредица от много кратки микро-игри.

WarioWare Вземете го заедно! има малко по-различен подход към класическата формула от предишните части. Вече можете да избирате герои, с които да играете. Ще трябва да работите по различен начин в микро-игрите в зависимост от вашия характер. Освен това в тази игра, както подсказва заглавието, можете да започнете кооперация с двама играчи.

WarioWare Вземете го заедно! излиза на 10 септември.

Шин Мегами Тенсей V

Shin Megami Tensei V е една от първите игри, обявявани някога за Switch. Отне много време, но на E3 2021 най-накрая получихме дата. През ноември Switch ще има още една красива по-богата JRPG.

Що се отнася до историята, много все още не се знае. Вие играете като гимназист, който е транспортиран до алтернативно Токио. Има много чудовища, които бродят наоколо, но не винаги трябва да се биете с тях. Можете също да ги добавите към вашето парти. Не като ги хванете, а като говорите с тях и сключвате сделки.

Shin Megami Tensei V ще излезе на 12 ноември.

Advance Wars 1+2 Re-Boot Camp

Advance Wars е заглавие, което не сме чували от дълго време. Advance Wars може да няма марката на някои от другите франчайзи, с които Nintendo не се занимава много, но игрите редовно се появяваха като нещо, което определена група ентусиасти биха искали да видят повече. Това желание най-накрая се сбъдна по време на E3 2021.

Advance Wars и Advance Wars 2: Black Hole Rising първоначално излезе за Gameboy Advance, но те ще се върнат през декември като игри Switch в Re-Boot Camp. Това ли е началото на нова ера за Advance Wars? Не знаем, но засега можем отново да изпробваме тактическата си проницателност на позната територия.

Advance Wars 1+2 Re-Boot Camp ще излезе на 3 декември.

Марио + Rabbids Sparks of Hope

Говорейки за тактически проницателност, E3 2021 ни донесе и нова игра Mario + Rabbids. Кросоувърът на Марио със Rabbids на Ubisoft все още звучи малко неудобно, но Kingdom Battle е един от най-добрите спинофи на Марио, които можете да получите. Продължение със сигурност е добре дошло.

Mario + Rabbids Sparks of Hope не ни отвежда в кралството на гъбите, а в открития космос. Там се запознаваме със заешките версии на Rosalina и Lumas. Бойната система също е леко променена в тази игра: вече можете да се движите свободно из бойното поле, без да се налага да се придържате към мрежа, както в първата игра.

Mario + Rabbids Sparks of Hope идва през 2022 г.

Дъхът на дивата природа 2

След две години, на E3 2021, най-накрая видяхме нови визуални ефекти и геймплей на Breath of the Wild 2. В някои отношения това не е това, на което мнозина се надяваха. Все още нямаме заглавие (което би съдържало спойлери) и все още не е публикувана конкретна дата.

Това не отнема от факта, че това, което видяхме, изглеждаше грандиозно. 2022 г. не може да дойде достатъчно скоро за феновете на Zelda. Междувременно можем поне да проучим новия трейлър в детайли, защото както често при големите заглавия на Zelda, той повдигна редица въпроси за това как работи играта.

'Breath of the Wild 2' ще излезе през 2022 г.

Metroid Dread

Най-накрая е тук: нов 2D Metroid е на път. Изглеждаше разумно да подозираме, че такъв ще се появи, след като Samus Returns ни донесе римейк на Metroid II и изглеждаше, че дразни нещо, ако съберете всички елементи. Освен това, разбира се, имаше слухове, но най-накрая знаем със сигурност.

Новият Metroid е много сам по себе си, но на всичкото отгоре става дума и за Metroid Dread. Тази игра е била разработвана няколко пъти като продължение на Metroid Fusion, но винаги е трябвало да бъде отложена. Само още няколко месеца и след това след почти двадесет години най-накрая можем да видим как се справя Самус след като Fusion промени всичко.

Metroid Dread излиза на 8 октомври.

E3 2021 Switch игрите не са сами

Горепосочените игри може да са по-големите игри, показани на E3 2021 за Switch, но разбира се има и още. Може би сте наистина развълнувани да играете Danganronpa на вашия Switch или наистина очаквате с нетърпение Mario Golf: Super Rush. Плюс това, все още има някои игри на път тази година, които пропуснаха E3 по една или друга причина. Така или иначе има много неща за правене в Switch в близко бъдеще.

Популярна тема