На търг рядка игра Zelda събра над един тон

Съдържание:

На търг рядка игра Zelda събра над един тон
На търг рядка игра Zelda събра над един тон
Anonim

Въпросната рядка игра Zelda е все още опакована версия на NES R варианта на първата игра TLOZ. Тази версия на играта е произведена само за няколко месеца през 1987 г., докато касетата не е заменена с варианта Rev-A през следващата година. Оттогава вариантът на NES-R не се произвежда.

И все пак все още има някои версии на рядката версия на първата игра NES Zelda, която в момента е на търг. Въпреки че търгът все още е отворен, офертите се покачват бързо. Най-високата оферта в момента е 110 000 долара. В описанието на търга се посочва, че това е изключително рядък предмет, който е от културно значение. Също така беше споменато, че аукционният сайт никога не е бил в състояние да предложи тази версия на играта преди и няма да го направи през следващите няколко години. Това показва, че е истински колекционерски артикул. Единствената дори по-рядка версия от тази е вариантът NES™. Има само едно налично копие.

Еволюцията на игрите Zelda

Франчайзът Zelda съществува от дълго време. Например, първата игра излезе през 80-те години и все още можем да очакваме с нетърпение нови игри от франчайза. Например, The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 ще излезе през 2022 г., което много фенове очакват с нетърпение.

Коя е любимата ви игра от този франчайз? Кажете ни в коментарите!

Популярна тема