Най-добрата стока на Zelda, която да запълни дупката в сърцето ви на Breath of the Wild 2

Съдържание:

Най-добрата стока на Zelda, която да запълни дупката в сърцето ви на Breath of the Wild 2
Най-добрата стока на Zelda, която да запълни дупката в сърцето ви на Breath of the Wild 2
Anonim

Майсторски меч и хилиански щит

Легендата за Зелда е пълна с разпознаваеми обекти и символи. Triforce е очевиден пример, но Master Sword и Hylian Shield също могат да бъдат наречени емблематични. Ако сте играли Ocarina of Time, Twilight Princess или Breath of the Wild, има голям шанс да сте прекарали доста часове в гледане на тази двойка.

Има и много копия на надеждната екипировка на Link. Те са идеални, ако искате да завършите косплей. Но дори и да предпочитате да ходите на конгреси като себе си, това са красиви предмети, които да окачите на стената.

Image
Image

Колие с талисман Wind Waker

Можем да се сетим за няколко мъжки герои в играта, които носят бижута със същата честота като Link. Той също може да бъде забележително добър, така че може би не е много изненадващо, че все още понякога го наричат Зелда. Все пак Линк обикновено не го прави, защото е моден привърженик, а защото това му дава магически сили.

Не можем да кажем това за тази огърлица, доколкото знаем. Но е хубав аксесоар за феновете, особено от The Wind Waker. Ако се окаже, че тази верига наистина ви дава правомощия, моля, уведомете ни. Много сме любопитни.

Image
Image

Бележник

Понякога трябва да запишете нещата. Важна среща, парола за Wi-Fi, онзи странен сън или тайния маршрут през Изгубените гори. В днешно време бързо правим това по телефона, но в много случаи хартията все още има известен чар.

Ако и вие харесвате хартия, ето една препоръка: бележник с корица Zelda. По-добра хартия ли е от всеки друг тефтер? Не доколкото знаем, но е стилен и си заслужава.

Image
Image

Пъзел

Пъзелите са важна част от геймплея на Zelda. Обикновено не са пъзели, но ако обичате да ги правите, можете да ги вземете в тема Zelda. В крайна сметка има пъзел от всичко.

Този конкретен пъзел е карта на Hyrule. Поне така твърди той. Изглежда до голяма степен базирано на Ocarina of Time, но виждаме и някои елементи от други игри. Следователно навигирането с тази карта не е опция, но всеки, който навигира с пъзел, така или иначе е мазохист или търси извинение за закъснение.

Image
Image

Магнити за хладилник

Има ли повече врати или колела на света? Това е грешен въпрос. Въпросът, който трябва да зададете, е „защо повечето врати са толкова скучни?“Вратите на хладилника например са почти винаги чисто бели, докато донякъде бароков фронт не е твърде много за парите, които плащате за хладилник.

За щастие можете да освежите хладилника си. Може би вече си мислите за поезия за хладилник, но можете също да изобразите забавно приключение с тези магнити Zelda. Или още по-добре комбинирайте двете. „Изречете гарваните: Окторок.“

Image
Image

Окторок прегръдка

Говорейки за Octoroks, има малко врагове на Zelda, толкова емблематични като Octorok. Те бяха във всяка игра на Zelda до Twilight Princess и те също постоянно присъстват след Twilight Princess. Вероятно са имали сватба или нещо подобно по време на Twilight Princess, тогава разбираме, че отменяте.

Въпреки че Octorok е чудовище, някои версии на звяра всъщност са почти сладки. Това е подсилено, ако също сте изработени от плюш. Следващият път, когато играете Twilight Princess, можете да поставите тази плюшена играчка до себе си на дивана, за да не ви липсват Octoroks толкова много.

Image
Image

Skyward Sword саундтрак

Много се каза за Skyward Sword и за съжаление не всичко е положително. Но за щастие има едно нещо, за което са съгласни, саундтракът беше с най-високо качество, както винаги. Ако ви харесва толкова много, имаме добри новини: след ремастъра на играта, пълният саундтрак също е издаден на CD.

Недостатъкът е, че няма официално издание извън Япония, но за щастие живеем в глобално общество и границата на държавата често е тривиална. Вероятно няма да можете да прочетете кутията, но това е малка жертва. В крайна сметка в замяна получавате първия оркестров саундтрак на Zelda в CD качество.

Image
Image

прегръдка Makar

Кой е най-сладкият герой на Зелда? Не, не отговаряйте: само се смущавате, ако не кажете Makar веднага. За съжаление, този малък горски призрак е направен от дърво и вероятно ще получите трески, ако го прегърнете.

За щастие има и пухкава играчка, която е направена само от плюш. Официално се продава като „Korok“, но не заблуждавайте феновете на Wind Waker. Има само един Корок, който изглежда така и това е Макар.

Image
Image

статуя на Хилианския щит

Вече започнахме този списък с реплика на Hylian Shield, но не можем да устоим да включим още един. Трудно е да се заобиколи този щит. Но във всеки случай тази стока е за различна аудитория от тази реплика.

Tenmiste, разбира се и двете са за феновете на Zelda, но не можете да носите тази статуя на собствената си ръка. Можете да опитате, но бихте се кандидатирали за краткото фамилно име. Този е наистина хубав да го оставите някъде и след това да се възхищавате колко красиво е завършен.

Image
Image

Майсторска лампа за меч

Повечето фенове на Zelda ще знаят, че Master Sword обикновено е поне малко магически. Както подобава на магическите мечове, също се отделя вид магическо сияние. За съжаление, това все още не е много лесно да се постигне в реплика.

Но това е възможно с лампа, скрита в камъка, където лежи мечът. Не можете да размахвате тази версия на главния меч, но това всъщност допринася за атмосферата. Мечът е още по-специален, ако не можете да го извадите от камъка и няма смъртен, който да направи това с тази лампа. Поне не без да накиснете тези няколко секунди от новото изображение на Breath of the Wild 2.

Препоръчано: