„Отвореният свят на Halo Infinite имаше формат в стил Zelda“

Съдържание:

„Отвореният свят на Halo Infinite имаше формат в стил Zelda“
„Отвореният свят на Halo Infinite имаше формат в стил Zelda“
Anonim

Съобщава се, че отвореният свят в Halo Infinite е с размер, сравним с The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Според Bloomberg, 343 Industries са избрали да смалят света, като премахнат цели две трети от картата. Това направи студиото, за да стабилизира посоката на играта.

Съобщава се, че Halo Infinite е имал някои проблеми през лятото на 2019 г. поради размера на картата. Това поправи играта за изтриване на планираната карта, така че производството да работи по-добре. Въпреки намаления размер на картата, проблемите на Halo Infinite продължават да съществуват. През юли 2020 г. разработчикът показа множество изображения на геймплей на новия Halo. Феновете бяха много разочаровани от играта поради лошото качество.

Joseph Staten активиран за Halo Infinite

Най-накрая, Джоузеф Стейтън, водещ сценарист на първите три игри Halo, беше привлечен да помогне с тази част. Стейтън каза на 343 Industries, че им трябва време за работа по играта, което в крайна сметка беше отложено с една година.

След забавянето на играта, Halo Infinite премина през доста промени. Въпреки че тук-там се появяват незначителни проблеми, играта получи много овации от критиката, включително хубавите 8.5 в нашия преглед. Halo Infinite е наличен на 8 декември за PC, Xbox One и Xbox Series X/S.

Популярна тема