Преглед на Call of Duty Infinite Warfare - Плюс MW Remastered и Zombies

Съдържание:

Преглед на Call of Duty Infinite Warfare - Плюс MW Remastered и Zombies
Преглед на Call of Duty Infinite Warfare - Плюс MW Remastered и Zombies
Anonim

Преведено

Прожекцията започна с Infinite Warfare, новата част от поредицата шутъри, която излиза по магазините на 4 ноември. Изображенията - около десет минути игра - не разкриват много за обстановката, героите или историята. Но по отношение на геймплея в новата Call of Duty, вече можем да докладваме няколко неща след сесията в Германия.

Преглед на Call of Duty Infinite Warfare
Преглед на Call of Duty Infinite Warfare

Хладна атмосфера на борда на космически кораб

Традиционно, Infinite Warfare ви поставя на мястото на чисто нов протагонист, този път на име Ник Рейес. Лейтенантът, който по-късно се издига до военно звание капитан, се озвучава от дрезгавия глас на гласовия актьор Брайън Блум, с когото разговаряхме за единичния играч на Infinite Warfare в същия ден. Както обикновено, главният герой тръгва с няколко другари войници.

Този път обаче мястото на действие не е произволна декорация на Земята, а истински космически кораб. През зловеща атмосфера, каквато познаваме от Alien: Isolation и Dead Space, екипът пътува само с няколко метра в минута. Сиво-сивият метален интериор на кораба е ярък контраст с покритите с флора лаборатории на Black Ops или взривените градове от поредицата Modern Warfare.

Малко по-нататък виждаме защо е толкова ледено неподвижно и неподвижно в космическия кораб. Предполага се, че роботите с техния изкуствен интелект са получили свободна воля и са убили хората на кораба. Или „извънземният враг“Силите за защита на селищата стоят зад този хаос? Вероятно няма да знаем със сигурност до началото на ноември.

Можем да потвърдим, че подобни мисии в космоса няма да формират основната част от Infinite Warfare. Режисьорът на разказа Тейлър Куросаки ни каза, че планетата Земя е най-важната обстановка.

Носталгия по римейка на класически шутър

Това, което последва след представянето на Infinite Warfare, беше игра на добре познатата мисия „Shock and Awe“от римейка на Modern Warfare Remastered. Тази мисия започва с куп хеликоптери, които бомбардират измислена бивша съветска столица, пълна с вражески войници. Веднага щом играчът пристигне, той или тя незабавно ще разпознае емблематичните мултиплейър карти Crash, Strike и Backlot.

След като стигнете до земята, скоро ще забележите графичните подобрения на играта от 2007 г. С вашата картечница вие отново взривявате „гнезда“на пехотинци по покривите и по запуснатите улици огън както обикновено.

Девет години по-късно съпътстващите светлинни и сенчести ефекти изглеждат многократно по-красиви. А облаците от прах, искрите от метал и люлеещата се трева на вашия монитор блестят чрез значително по-хубави ефекти на частици. И накрая, честотата на кадрите е много по-добра, което е незаменимо за такъв бърз стрелец като този.

Запомнящата се ядрена експлозия в края на мисията също е много по-впечатляваща в сравнение с 2007 г. Въздействието на експлозията удря геймърите по-силно през 2016 г., особено благодарение на гореспоменатите подобрения в образуването на дим и огън.

По-малко изпъкващи в рамката, но не по-малко важни, са по-големите детайли на вашите оръжия и физиката, които гарантират, че простреляните врагове вече няма да летят през рамката ви като парцалени кукли.

Зомбита, появяващи се в лоша атмосфера от 80-те

' Отпуснете се, не го правете, когато искате да отидете при него! Мегахитът от 1984 г. „Relax“на музикалната група Frankie Goes to Hollywood гърми в залата на Кьолн след снимките на римейка. Това евъргрийн е придружено от типичните зомбита, с които се запознахме за първи път в Call of Duty: World at War. Не можем да измислим по-подходящ саундтрак, за да предадем на публиката „грешните“осемдесетте.

Разработчикът Treyarch успя да постави страхотен актьорски състав в режима на зомбита в първия Black Ops в допълнение към забавния геймплей. Помислете за президента Джон Ф. Кенеди и Робърт Макнамара, министър на отбраната по време на войната във Виетнам. Infinity Ward се опитва да съпостави това с несъществуващи, емблематични стереотипи. Режимът, който беше разкрит тази седмица, този път е под името „Zombies in Spaceland“.

Pointdexter е маниак, който изглежда като излязъл от филма "Ловци на духове" от осемдесетте, рапърът Андре изглежда като от Dr. Дре и певиците Синди Лаупър и Мадона може да са били модели на младата дама Сали. С луд увеселителен парк като отправна точка, картата трябва да предоставя и много забавления. Иначе го прави Дейвид Хаселхоф (Baywatch, Knight Rider), който показа лицето си в самия край.

Преглед на Call of Duty Infinite Warfare
Преглед на Call of Duty Infinite Warfare

Call of Duty все още не е отписан

След изчерпателна демонстрация на всичко, което Call of Duty ще ни предложи тази есен, можем да кажем едно нещо със сигурност. Call of Duty като водещ франчайз може да не е това, което беше по време на разцвета на Modern Warfare. Но като чисто развлекателен продукт с висока производствена стойност и с разработчик, който стои изцяло зад своя продукт, можем напълно да заключим, че краят на Call of Duty далеч не се вижда.

Играта ще бъде пусната на 4 ноември за PlayStation 4, Xbox One и PC.

Популярна тема