Очакванията на Microsoft E3 - Виртуалната реалност през 2016 г

Съдържание:

Очакванията на Microsoft E3 - Виртуалната реалност през 2016 г
Очакванията на Microsoft E3 - Виртуалната реалност през 2016 г
Anonim

Мелницата за слухове е в разгара си и затова има много за спекулации относно това, което Microsoft ще покаже на своята пресконференция тази година. Тази година презентацията на Microsoft ще се състои в понеделник, 13 юни от 18:30 часа. За щастие, това време все още е преодолимо за нас, европейците, защото в сравнение с някои други презентации, поне не лежим на едно ухо по време на тази конференция! Затова му се насладете на живо с Microsoft. Но какво всъщност ще лекува?

5. Нов изключителен IP

Състезателят от лагера на Sony има много красиви ексклузивни игри в ръцете си. Think Uncharted, Until Dawn, Beyond: Two Souls, The Last of Us, Bloodborne, The Last Guardian и Horizon: Zero Dawn. За сравнение, Microsoft наистина има само Halo и Gear of War. Последният опит, наречен Quantum Break, трябваше да бъде техният убиец от Uncharted, но всички знаем как се оказа това.

Следователно нашите очаквания са нов IP за Microsoft. Тя наистина се нуждае от нещо, което прави нейния хардуер уникален и колко страхотни са игрите Forza, например, Xbox One няма да спести. Така че нова оригинална игра е това, от което Microsoft се нуждае, така че очакваме AAA заглавие от добре известно студио да дойде, изключително за Xbox One.

4. Battlefield 1

Преди това Sony успя да накара Battlefield DLC да се появи на конзолите PlayStation преди конзолата на Microsoft. Но тези с набито око може би са забелязали, че няма лого на PlayStation в началото и края на трейлъра на Battlefield 1!

Сега подозрението е, че Microsoft внася ексклузивност от поредицата Battlefield в своята конзола. Напомня нещо като размяна на права, тъй като PlayStation има ексклузиви за ограничено време от последния Call of Duty (Call of Duty: Black Ops 3). Microsoft преди това имаше тези права за Call of Duty.

Така че въпреки факта, че много повече подробности за Battlefield 1 ще бъдат пуснати на конференцията на EA, ние все още очакваме да чуем нещо от FPS на DICE на презентацията на Microsoft E3.

3. Gears of War 4

Мислете за игри на Xbox и мислите за Gears of War. Новата част от франчайза, този път разработена от The Coalition, е планирана за тази есен. Оттогава има мултиплейър бета, но подробности за историята на играта досега почти не съществуват.

Единствените подробности, публикувани досега, са разделителната способност и честотата на кадрите (1080p 30fps в един играч и 1080p 60fps в мултиплейър) и че историята се развива 25 години след събитията от Gears of War 3. В Gears of War 4 синът на Маркъс Феникс е под контрола.

След като цялата Imulsion падна заедно с Locust и Lambent в предишната част, всички изкопаеми горива бяха изгубени с един замах. В резултат на това хората трябваше да намерят нови начини за събиране на гориво и суровини. След като правят това с помощта на вятърна енергия, те изграждат цели градове с големи градски стени.

COG (Коалицията на подредените правителства) въвежда закон, който забранява на цивилни да напускат стените му. Група хора не са съгласни и се отделят от COG. Това ще бъде един от враговете, с които Маркъс Феникс ще се изправи в Gears of War 4.

2. Виртуална реалност

На последното E3 вече видяхме редица демонстрации на Microsoft HoloLens. Тези очила от Microsoft обаче не са очила за виртуална реалност, а очила с добавена реалност. Това означава, че вместо да виждате екран пред очите си, който ви кара да мислите, че сте в нова среда, вие буквално гледате през очилата в собствената си среда. Тогава нещата се проектират върху вашата среда, както е показано в демонстрацията на Minecraft от последния E3.

Но Microsoft също ще трябва да бъде в крак със своя Xbox. Компютърът има виртуална реалност под формата на Oculus Rift от известно време, но PlayStation също работи върху своя собствена PlayStation VR. Позволява ви да играете PlayStation игри във виртуална реалност.

Освен това на Xbox, разбира се, би било много хубаво да се потопите в друг свят. Може би сестрински модел на HoloLens с очила за виртуална реалност вместо разширена реалност би бил подходящ ход от страна на Microsoft.

1. Xbox One Scorpio

Различни модели на Xbox One. Слуховете се носят от известно време, но изглеждат упорити. Точно както при PlayStation VR, нов Xbox също би бил стъпка от страна на Microsoft да бъде в крак с пазара. PlayStation 4 Neo също е обект на слухове от известно време.

По-мощна Xbox конзола би означавала по-хубава графика, по-висока честота на кадрите и като цяло по-добра производителност и качество. И разбира се поддръжка на VR. За гореспоменатата виртуална реалност, малко допълнителна мощност под капака със сигурност е добре дошла, тъй като трябва да изобразите отделно изобразяване за всяко око.

Изтеклото име на новата конзола е Xbox One Scorpio. Това опасно звучащо име вероятно има за цел да изплаши потребителите на PS4 Neo…

Можете да прочетете отново в нашия преглед на E3 2016 дали всичките ни очаквания са били изпълнени.

Популярна тема