Обявен е допълнителен поток на живо за Nintendo Switch

Съдържание:

Обявен е допълнителен поток на живо за Nintendo Switch
Обявен е допълнителен поток на живо за Nintendo Switch
Anonim

В петък, 13 януари, можем първо да започнем с представяне на Nintendo Switch. Тази презентация ще се проведе в Токио и може да се проследи на живо от 5 сутринта на уебсайта на Nintendo Switch. За феновете, които не обичат да стават сутрин, повторение ще бъде публикувано в Youtube канала на Nintendo следобед с холандски субтитри.

Потокът на живо на Nintendo Switch разглежда по-отблизо игрите

Разбира се, че ще получим много подробности за Nintendo Switch по време на тази презентация в Токио, но има още. Nintendo ще проведе предаване на живо за Nintendo Switch на 13 януари в 15:30 ч. холандско време, където ще се задълбочат в игрите за Nintendo Switch. Nintendo of America съобщава за това в Twitter. Потокът на живо може да бъде проследен в канала на YouTube и в канала на Nintendo Twitch.

Кои игри Nintendo ще покрива точно в този поток на живо не е известно. Напоследък има все повече и повече слухове за възможни игри за Nintendo Switch и се надяваме, че презентацията в Токио и предаването на живо на Nintendo Switch ще дадат много повече яснота.

Една от най-популярните игри, пуснати за Nintendo Switch, е The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Постоянно се появяват слухове за тази игра и все още не е известно кога можем да започнем с нея. Например, носи се слух, че играта ще бъде пусната на Nintendo Switch в Северна Америка и Япония, но има вероятност Breath of the Wild да бъде пусната в Европа едва по-късно.

Популярна тема