Смартфоните Nokia с Android ще бъдат представени в края на февруари

Съдържание:

Смартфоните Nokia с Android ще бъдат представени в края на февруари
Смартфоните Nokia с Android ще бъдат представени в края на февруари
Anonim

Всъщност Nokia не свърши добра работа тази седмица, когато става дума за търговия със смартфони. Компанията показа Nokia 6, но в крайна сметка беше обявено, че този телефон за момента ще бъде пуснат само в Китай.

Това не се хареса на феновете на Nokia и днес Nokia обяви във Facebook, че ще представи своите нови смартфони Nokia с Android на 26 февруари, по време на Световния мобилен конгрес. Тези смартфони трябва да са завръщането на Nokia в смартфон индустрията.

Смартфони Nokia с Android, разработени от HMD Global

Както вече беше известно, Android смартфоните Nokia са разработени от финландската компания HMD Global. Тази компания е дъщерно дружество на Nokia и се фокусира единствено върху новите смартфони на Nokia. HMD Global се състои от предишни служители на Nokia, но също и нови таланти, които трябва да гарантират иновациите.

Компанията обяви, че ще ни бъдат показани първите официални изображения на новите смартфони Nokia с Android в края на февруари. Все още не е известно какви телефони ще покаже HMD Global на 26 февруари. Очаква се това да включва новия Android флагман от Nokia. Ще трябва да изчакаме и да видим кои други телефони са показани.

Популярна тема