Десет клишета за пресконференция на E3, които могат да изчезнат

Съдържание:

Десет клишета за пресконференция на E3, които могат да изчезнат
Десет клишета за пресконференция на E3, които могат да изчезнат
Anonim

10. Скъпи коли

В една моторна спортна игра автомобилите са един от най-важните елементи. Серията Forza има стотици коли в заглавията си, с които можете да се разкъсате. В случая с Forza Motorsport 7 една от тези коли беше Porsche 911 GT2 RS от 2018 г. Случайно го остави да виси над сцената на пресконференцията на Microsoft E3 2017.

Последно, когато прочетохме описанието на E3, там се казва, че всичко е за игри. На това събитие кой чака кола, която простосмъртният не може да си купи? Това не е AutoRAI. Ако искат да сложат нещо там, по-добре да карат Форд Ка. Не, клишето за скъпи коли на подиума може да изчезне, що се отнася до нас.

Image
Image

9. Знаменитости на сцената

Някои компании имат пръст в намесването на известни заглавия по време на тяхната пресконференция на E3. Понякога те имат да кажат нещо полезно. Само си помислете за Илайджа Ууд, който дойде да говори за играта Transference по време на E3 2018. В много други случаи се питате каква всъщност е добавената стойност.

Знаменитостите често изглеждат по-скоро като ескорт, който е заведен на някакво питие от голям шеф, за да впечатли. Единствената разлика е, че добрият ескорт може да се смеси. На E3 тези звезди често се чувстват малко неудобно да се оглеждат наоколо. Що се отнася до нас, по-добре да се качат на скъпата кола от предишната точка и да потеглят.

Image
Image

8. Крещящи в публиката

Дразните ли се и от тези хора, които скачат на столовете си заради всеки пердах, за да се чуят? Е, публиката на много пресконференции на E3 понякога също може да му се наслади. Разбира се, не е зле да бъдеш ентусиазиран от обява, но преувеличението също е професия. Презентацията на Bethesda E3 2018 е добър пример за това.

По време на тази пресконференция някой от публиката крещи след почти всяко изречение. Изглеждаше така, сякаш след всеки писък получаваше сто евро в сметката си. Беше досадно чрез предаването на живо. Представяте ли си какво е било на седящия до него. По време на E3 2019 те могат да хващат тези видове фигури за ушите и да ги изхвърлят навън.

Image
Image

7. Неразбираеми хора

Бихте казали, че някой, който отива на англоезично събитие, не иска да изглежда като някакъв Луис ван Гаал. Все пак е удивително колко често това се случва по време на пресконференция на E3. По-специално, някои говорители от определено френско издателство понякога намират за трудно да говорят английски по разбираем начин.

Това ви прави толкова заети да се фокусирате върху думите, че смисълът напълно изчезва. Доколкото знаете, те току-що са обсъдили ритуала на чифтосване на западногерманската пълзяща мравка. Защо са поставили тези хора на сцената, не можем да разберем. Във всеки случай това е клише, което за нас трябва да изчезне.

Image
Image

6. лоши шеги

Всеки има чичо, който се мисли за забавен. Единственият проблем е, че той дори не може да измисли шега, когато дори вратарят вече е вкъщи и пие кафе. В пресконференцията на E3 на почти всички компании един или повече от тези типове фигури минават покрай тях. Огромната тишина, която следва, е по-забавна от самата шега.

Може обаче да е по-лошо. Понякога има двама майтапчии на една сцена. Заедно се забавляват най-силно, докато хората в публиката стиснаха устни. Ако това беше Средновековието, един заблуден домат вероятно щеше да намери своето предназначение. Сега наистина живеем в странно време, така че за да предотвратят това, по-добре да оставят нещата като тези зад гърба си.

Image
Image

5. Искам аплодисменти

Моленето за аплодисменти може да е по-лошо от правенето на лоши шеги. Понякога има хора, които гледат твърде дълго по време на пресконференция на E3. Обикновено това е така, защото предполагат, че публиката ще ръкопляска. Със сигурност това, което току-що казаха, заслужава аплодисменти?

Тази нагласа е клише, което, що се отнася до нас, трябва да отиде във вечните ловни полета възможно най-скоро. Ако хората наистина харесват нещо, те ще пляскат. Принуждаването на някого да го направи има обратен ефект. Не давате бакшиш в ресторант, ако основното ястие има вкус на стара обувка, нали?

Image
Image

4. Безсмислени твърдения

Хората на високи позиции често използват тези много безсмислени твърдения. Всеки, който някога е виждал нещо от политическия дебат след Prinsjesdag, може да има думата в това. На пресконференция на E3 подобни коментари присъстват също толкова, колкото Гордън да присъства на парти за млади гейове.

Какво ще кажете за „ние сме ангажирани“, „ние се вслушахме във вашите отзиви“и „благодарим на общността“? Ако правите изстрел всеки път, когато това се случи, вероятно ще сте напълно пияни след една презентация. На никой не му пука от подобни изказвания. Вземете го и се отървете от него.

Image
Image

3. Говорейки за игри, които вече са излезли

По време на пресконференция на E3 се надявате да видите най-новото. Повече новини за игра, която предстои да бъде пусната, също са желателни. Никой не иска да чуе за игра, която е станала годна за игра преди няколко седмици (или дори повече). Нещо, за което няколко компании за игри са виновни всяка година.

Дори и да говорят за игра, която е наистина, наистина добра, това не е нещото, което ни вълнува. Да предположим, че си поръчате фрикадел в снек-бара и под носа ви бутнат виандел. И двете са вкусни, но в този момент повече ти харесва първата. Нека оставим това от сега нататък.

Image
Image

2. "Игри" на сцена

Трейлър за нова игра винаги е желана гледка на пресконференция на E3. Ако е и видео с геймплей, става още по-добре. Когато въпросният водещ внезапно извика хората на сцената да „играят“играта, нашите алармени звънци започват да звънят.

В девет от десет случая тези хора са там само за показ. Кадрите от играта, които виждате на екрана, често са твърде опростени, за да бъдат на живо. Явно се смята, че хората вярват на тази фасада. Харесва ни да гледаме играта. Тези така наречени „играчи“могат да останат у дома.

Image
Image

1. Трейлъри без нищо за гледане

Абсолютното първо място в нашия списък с клишета за пресконференции на E3 са трейлъри, които не показват почти нищо. Този вид видеоклипове са толкова безсмислени, че можете да ги оставите у дома. Старата поговорка с колбаса бързо идва на ум. EA беше виновен за това по време на E3 2016, например.

В една от презентациите от последните няколко години, издателят показа няколко изображения зад кулисите на разработчика зад игрите Star Wars. Разработчиците също бяха включени. Проблемът е, че след известно време EA реши да отмени много от тези проекти. Ето защо това е клише, което трябва да изчезне много скоро.

Клишета за пресконференция на E3

Това беше нашата статия за клишето за пресконференцията на E3, което според нас трябва да изчезне. Съгласни ли сте с нашия списък? Има ли неща, които не сте намерили в текста, но бихте искали да си тръгнете? Уведомете ни в коментарите. Изброихме за вас всички пресконференции на E3 2019. Можете да прочетете какво предстои на шоуто досега в нашата статия за всички потвърдени игри на E3 2019.

Популярна тема