E3 2017 Xbox Пресконференция Очаквания - Microsoft започва разопаковане

Съдържание:

E3 2017 Xbox Пресконференция Очаквания - Microsoft започва разопаковане
E3 2017 Xbox Пресконференция Очаквания - Microsoft започва разопаковане
Anonim

Следете пресконференцията на Xbox E3 на живо тук от 23:00

Само още няколко седмици преди E3 да започне отново. Слуховете започват да се разпространяват и очакванията стават все по-големи. Пресконференцията на Microsoft ще се проведе в неделя, 11 юни от 23:00 часа! Затова оградете тази дата в дневния си ред.

Миналата година Microsoft излезе с някои изненади на своята пресконференция. Например, Xbox One S беше обявен и Xbox Play Anywhere представен. Може ли Microsoft да го оглави тази година? Можете да прочетете това в нашите очаквания за пресконференцията на Xbox E3 2017!

Пресконференция на Xbox E3 2017

5. Microsoft Mixer

Миналата седмица беше обявено, че услугата за стрийминг на Microsoft ще промени името. Освен това бяха разкрити някои нови функции на услугата. Microsoft обаче посочи, че Mixer иска да расте още повече. За да се постигне това, ще трябва да се направят някои други корекции на услугата.

E3 е идеална възможност да покажете бъдещите планове за Microsoft Mixer. Затова очакваме това да бъде на дневен ред по време на пресконференцията на Microsoft.

4. Нови ексклузивни Xbox One/Scorpio

Все още не са излезли много ексклузивни продукти за Xbox. Все още има редица ексклузиви, които идват тази година, но малко други са известни. Следователно се очаква, че Microsoft ще предложи редица ексклузивни продукти.

Прекият конкурент Sony има редица ексклузиви в процес на подготовка с ексклузиви като God of War, Uncharted The Lost Legacy и Gran Turismo Sport. Следователно Microsoft трябва да обяви няколко игри, за да се справи с прекия си конкурент. Това може да се случи на E3 тази година. Особено с предстоящото издание на Scorpio, Microsoft може да използва системен продавач.

3. Съобщение Halo

Мениджърът на общността Брайън Джарард по-рано обяви, че няма да има представяне на Halo 6 на E3. Това не пречи на феновете да се надяват на кратко разкритие. Halo 5, например, също беше представен на E3 с по-кратък тийзър.

И така, какво идва от Halo към E3? Според Джарард има нещо от Halo, което да видите на E3. Това може да е свързано с най-новия Halo, а именно Halo Wars 2, но също и с нова актуализация на Halo 5. Тази игра все още се предоставя с ново съдържание и до днес.

Halo 3 Anniversary изглежда също не е обявена, нито версия за компютър на популярната игра. И двата слуха бяха развенчани от Джарард. Тайно се надяваме, че Microsoft все пак ще излезе с тийзър на Halo 6 и че коментарът на Jarrard е бил замислен като димна завеса. Каква изненада би било това!

2. Forza Motorsport 7

Това почти изглежда като отворена врата. Forza Motorsport 7 беше неофициално обявен преди известно време от производител на състезателни колела. Turn 10 Studios засега мълчи, но няма да е дълго.

Миналата година на E3 беше обявен Forza Horizon 3. Тази игра също излезе по-късно същата година. Така че е почти сигурно да се каже, че Turn 10 ще продължи тази линия, обявявайки Forza Motorsport 7 на E3. Очакваме играта да бъде пусната и по-късно тази година.

1. Xbox Scorpio

Разбира се, най-голямата мистерия на Microsoft е номер 1, проектът Scorpio. Фил Спенсър по-рано обяви, че повече за Scorpio ще бъде разкрито по време на E3. Някои подробности за новата конзола вече бяха разкрити по-рано, но Microsoft все още има много неща в ръкава си.

Например, все още няма официално издание за Scorpio. Според предишни доклади, конзолата ще бъде пусната някъде в края на тази година. Повече информация за датата на пускане вероятно ще бъде обявена по време на E3. Вероятно ще чуем повече и за конкретната цена на конзолата.

Според Microsoft, Scorpio ще бъде най-мощната конзола досега. Все още не е известно дали наистина ще бъдат пуснати игри специално за Scorpio. Microsoft вече развенча това, но повече ще бъде обявено по време на E3.

Това бяха нашите очаквания за пресконференцията на Xbox E3 2017. Какво очаквате от Microsoft? Кажете ни в коментарите!

Популярна тема