Снимки Google Pixel 5 изтече за представяне тази вечер

Съдържание:

Снимки Google Pixel 5 изтече за представяне тази вечер
Снимки Google Pixel 5 изтече за представяне тази вечер
Anonim

Как изглежда Google Pixel 5?

Изтеклите снимки на Jon Prosser са много подобни на по-ранните слухове за това как ще изглежда смартфонът. В предната част на екрана малка камера е скрита в горния десен ъгъл на екрана, докато сме поставили четирите камери в ъгъла отзад.

Също така е поразително, че Google Pixel 5 изглежда отново получава скенер за пръстови отпечатъци. Това липсваше при Google Pixel 4. Вместо това Google се фокусира изцяло върху функцията за лицево разпознаване на смартфона.

Новият водещ смартфон на Google

Новият флагман от Google, според предишни изтичания, ще бъде оборудван с 90Hz FHD+ OLED екран от 6 инча, ще има здраво Gorilla Glass 6, чипсет Snapdragon 765G, 8GB RAM и 128GB памет. За да може всичко това да функционира дълго време, Google поставя 4000 mAh батерия в него.

Дали тези спецификации са верни, вероятно ще разберем тази вечер по време на презентацията Made by Google. Обикновено събитието не се провежда до октомври, но тази година Google реши да го организира малко по-рано, като го направи в същия месец като Apple Event. В допълнение към разкриването на Google Pixel 5, Google ще обяви и нов Chromecast и интелигентен високоговорител. Презентацията започва тази вечер в 20:00 холандско време.

Популярна тема