Представянето на играта PlayStation 5 ще се проведе на 3 юни

Съдържание:

Представянето на играта PlayStation 5 ще се проведе на 3 юни
Представянето на играта PlayStation 5 ще се проведе на 3 юни
Anonim

Все още не е направено официално съобщение от Sony, но междувременно имаше много слухове, че японският технологичен гигант скоро ще представи събитие за PlayStation 5. Въпреки че знаем, че конзолата от следващо поколение ще бъде там в края, който трябва да пристигне тази година, все още има много въпросителни около PS5.

Най-накрая ще отговорите на 3 юни?

Например, все още нямаме представа как ще изглежда конзолата, въпреки че черно-белият контролер DualSense вероятно ще даде индикация. В допълнение, все още не е обявена първа парти игра, която ще бъде налична около пускането на PlayStation 5. Може да получим отговори на тези въпроси на 3 юни. Според няколко добре информирани журналисти, включително Джейсън Шрайер от Bloomberg и Джеф Гръб от GamesBeat, Sony ще представи на тази дата игра за PlayStation 5.

Около тази дата E3 наистина щеше да се проведе, ако коронавирусът не беше хвърлил гаечен ключ в работата. Sony не възнамеряваше да се появи на големия панаир на игри тази година, но искаше сама да организира събитие около този период. В допълнение, изпълнителният директор на Sony посочи, че скоро ще бъде представена цяла гама от игри за PS5. По-рано днес уебсайтът на PlayStation 5 също получи актуализация. Така че всички доказателства сочат към 3 юни. Просто ще трябва да изчакаме и да видим дали Sony най-накрая ще ни каже тази дата.

Популярна тема