PlayStation State of Play, обявен за петък вечер

Съдържание:

PlayStation State of Play, обявен за петък вечер
PlayStation State of Play, обявен за петък вечер
Anonim

Поточното предаване на живо ще бъде излъчено в петък, 10 май в 0.00 ч. сутринта холандско време. Презентацията не е дълга, но ще бъдат обсъдени няколко игри за PlayStation 4. Ако искате да чуете всички съобщения за PlayStation игри възможно най-скоро, запишете това време в календара си.

Какво ще бъде показано в презентацията?

Вече беше обявено, че PlayStation Worldwide Studios ще покаже кадри от римейка на MediEvil. Ако очаквате с нетърпение тази игра, може би си струва да я разгледате. Те ще покажат и първите изображения на нова игра. Ще има и няколко съобщения за други PS4 игри.

Ще бъде ли представена PlayStation 5 в тази презентация на PlayStation State of Play?

Sony също обявява, че няма да има новини за следващото поколение хардуер на PlayStation. Това не е изненадваща новина, тъй като от известно време се знае, че не трябва да очакваме PS5 през следващите 12 месеца. Някои подробности вече са известни за PS5, но няма да бъдат добавени в тази презентация.

Къде можете да видите презентацията?

Потокът на живо ще бъде показан в YouTube, Twitch, Twitter и Facebook през нощта от четвъртък срещу петък. Искате ли да знаете как е преминало предишното състояние на игра, преди да решите да останете будни за това? Вижте нашия списък с най-добрите съобщения от тази презентация тук.

Популярна тема