Koch Media идва с презентация на Summer Game Fest

Съдържание:

Koch Media идва с презентация на Summer Game Fest
Koch Media идва с презентация на Summer Game Fest
Anonim

Преди E3 2021 да избухне с целия спектакъл, който идва с него, виждаме Summer Game Fest от журналиста Geoff Keighley два дни по-рано. Днес беше обявено, че можем да очакваме презентация на Summer Game Fest от Koch Media в деня преди началото на E3 2021, а именно в петък, 11 юни в 21:00 холандско време. Потокът на Koch Media вече е на живо, но все още няма какво да се види, освен стая, която несъмнено ще покаже някои страхотни игри.

Със заглавието „Ние знаем нещо, което вие не знаете“има много за спекулации относно това, което ще видим по време на презентацията на Summer Game Fest на Koch Media. Издателят, разбира се, е отговорен за всичко, което идва от конюшнята на SEGA, Deep Silver и Koei Tecmo. Това означава, че може да има няколко големи заглавия, показани по време на презентацията и че може да има страхотно съобщение. Geoff Keighley също ще присъства на презентацията като специален гост.

Какво ще видим на презентацията на Koch Media Summer Game Fest?

Все още не е ясно какво точно ще видим на презентацията на Summer Game Fest на Koch Media, но можете да бъдете почти сигурни, че поне ще видим следващото поколение версии на Metro Exodus и Greedfall. И двете игри трябва да излязат съответно на 18 юни и 30 юни, а Summer Game Fest ще предостави отлична възможност да поставите двете игри в светлината на прожекторите. Може би ще видим и нещо от новата игра Sonic, но това предстои да видим.

Популярна тема