Обявена презентация на Square Enix E3 2021

Съдържание:

Обявена презентация на Square Enix E3 2021
Обявена презентация на Square Enix E3 2021
Anonim

Японският издател незабавно обявява какво да очакваме на презентацията на Square Enix E3 2021. Издателят вече обяви, че определено ще видим някои от новите DLC за Marvel's Avengers, които се развиват в Уаканда и представят Black Panther. Освен това можем да видим повече от Life is Strange: True Colours и също така ни представят Babylon's Fall, игра, за която не сме чували от векове.

Най-впечатляващото нещо в презентацията на Square Enix E3 2021 е, че Eidos Montréal ще представи нова игра. Това, разбира се, може да е нова игра Tomb Raider, но напоследък се появиха няколко слухове за друга игра, върху която работи канадското студио. Говорим за игра, която трябва да се върти около The Guardians of The Galaxy, но ще трябва да изчакаме още малко, преди да бъде официална.

Очаквания за презентацията на Square Enix E3 2021

Разбира се, много повече се очаква от представянето на Square Enix E3 2021, защото японският издател също има игри като Final Fantasy в конюшнята. Може би ще видим част 16 или може би ще видим втората част от римейка на Final Fantasy 7. На 13 юни от 21:15 всички ще трябва да разберем в 40-минутна презентация. Единственият недостатък или може би предимство, ако вярваме на мача срещу Шотландия, е, че пропускаш първото полувреме на Холандия на Европейското първенство, но трябва да дадеш нещо за това.

Популярна тема