Sony разкри дизайна на PS5 и втора конзола

Съдържание:

Sony разкри дизайна на PS5 и втора конзола
Sony разкри дизайна на PS5 и втора конзола
Anonim

По време на събитието за представяне на PS5, Sony обяви елегантния дизайн на новата конзола. Наследникът на PS4, чиято седма година ще започне през ноември, изглежда футуристично. Както се вижда, конзолата се предлага с два цвята по подразбиране, черно и бяло.

Ще има и втори вариант на конзолата, който е напълно без диск. Все още не е ясно дали това ще получи различна цена, но е логично. Такъв беше и случаят с Xbox One S All Digital през 2019 г. Sony показа и редица аксесоари за конзолата, като нова камера и докинг станция за зареждане.

Sony разкри много повече за новата конзола по време на събитието за представяне на PS5. Показани са редица игри, включително нова Ratchet & Clank, Spider-Man и втората част на Horizon!

Събитието за разкриване на PS5 беше отложено преди това

Събитието, проведено в четвъртък вечерта, беше обявено от Sony в понеделник, 8 юни, след като първоначално беше планирано миналата седмица. Поради световните протести срещу BlackLivesMatter, Sony сметна, че е неуместно да проведе празника на следващото поколение конзоли на 4 юни, поради което събитието беше отложено. Въпреки че първоначално хората бяха оставени в неведение за нова дата, в крайна сметка презентацията беше отложена само със седмица.

Информацията, която Sony разкри по време на събитието за разкриване, чакаше дълго време. Информацията също остана сравнително оскъдна през последните месеци и изображенията все още не бяха налични, което позволи на компанията да работи за този момент дълго време. Конкуренцията Microsoft вече направи презентация миналия месец за Xbox Series X, с която иска да запали Sony, и вече обяви много заглавия за стартиране.

PlayStation 5 трябва да излезе в края на тази година.

Тази статия е актуализирана на 27 юли 2020 г.

Популярна тема