Нови игри на път за Switch за инди фенове

Съдържание:

Нови игри на път за Switch за инди фенове
Нови игри на път за Switch за инди фенове
Anonim

По време на презентацията бяха показани голям брой игри, включително Road 96, процедурна, наративна игра от DigixArt, която се променя в зависимост от избора, който играчът прави. Също така игри като OXENFREE II: lost Signals, OlliOlli World, Teenage Mutant Ninja Turtles: Shreder's Revenge и The Longing бяха обявени за Nintendo Switch.

В допълнение към обявяването само на нови игри, сега започна разпродажба на Indie World в Nintendo Switch eShop, която ще продължи до 25 април и ще даде на играчите добра отстъпка за разнообразие от независими игри.

Незабавна игра

Nintendo разкри три игри, налични за закупуване веднага. Това включва The Longing от Studio Seufz. Като главен герой Shade, трябва да изчакате 400 дни, докато вашият крал се събуди. По време на тази дълга сесия на изчакване можете да изследвате тъмни пещери, да решавате пъзели и да събирате предмети.

FEZ на Polytron също е достъпен в презентацията след обявяването. В Polytron играчът поема ролята на Gomez, 2D същество в 2D свят. Или не съвсем? Когато Гомес научава, че съществува мистериозно трето измерение, той е изпратен на пътешествие до края на времето.

Най-накрая има Няма игра: Грешно измерение от Draw Me A pixel, версия за Nintendo Switch. Играта предлага хумористично изживяване с посочване и щракване, изпълнено с гатанки и пъзели за решаване от играчите.

Популярна тема