Anne-Marie Fokkens е водеща на дартс Viaplay

Съдържание:

Anne-Marie Fokkens е водеща на дартс Viaplay
Anne-Marie Fokkens е водеща на дартс Viaplay
Anonim

Viaplay държи правата за излъчване на много популярни спортове в обозримо бъдеще. В много случаи това означава и смяна на караула в презентацията. Това важи и за дартса, за който Viaplay намери Ан-Мари Фокенс.

Fokkens представи първото си състезание по дартс за Viaplay в четвъртък, 3 март. В студиото й помагаха Co Stompé и Jerry Hendriks. Jacques Nieuwlaat предостави коментари, а Арян ван дер Гисен беше на място.

За първи път предаване по дартс в Холандия се води от жена, но на Фокенс не му липсва опит. Преди това тя направи много спортни репортажи за Ziggo и RTL, наред с други. Там тя често съобщава за футбол.

Фантастичните ентусиасти на дартс ще виждат Fokkens смътно за момента, но познатият глас на Koert Westerman също ще бъде чут. Той също беше назначен във Viaplay. Fokkens и Westerman ще се редуват.

Нова презентация във Viaplay

Не само феновете на дартс ще трябва да свикнат с нови водещи и коментатори с пускането на Viaplay. Например, цял нов отбор също е известен от Формула 1. Можете да прочетете тук как е разделението на труда там.

Viaplay също има големи планове за Холандия извън спорта. Услугата иска да бъде една от най-големите стрийминг услуги у нас. Спортът е важен в това отношение, но стрийминг услугата ще прави и холандски филми и сериали.

Популярна тема