Nintendo Switch Sports официално връща емблематичен персонаж

Съдържание:

Nintendo Switch Sports официално връща емблематичен персонаж
Nintendo Switch Sports официално връща емблематичен персонаж
Anonim

Профилът на Nintendo of America в Twitter публикува вчера два туита за Nintendo Switch Sports. Един от тях е туит, в който те уведомяват, че в играта има нови дрехи. Този вид туитове акаунтът публикува всеки път, когато внесе нови дрехи в играта. Другият туит обаче беше изненада за много фенове на игрите Nintendo Sports. В туита Nintendo обявява, че можете да се състезавате срещу популярния герой на Mii Мат.

Мат е емблематичен персонаж на Nintendo, който направи своя дебют в Wii Sports. Той беше известен с това, че е най-добрият боксьор от всички герои на Mii. След много искания от страна на феновете, героят вече се завърна в Switch Sports и можете да се изправите срещу него в Chambara.

Как се състезавате срещу Мат?

За да се изправите срещу Мат в Chambara, трябва да натиснете всички видове бутони в екрана за избор на трудност. Този метод е подобен на начина, по който сте използвали за въвеждане на чит кодове в много игри. За да се изправите срещу Мат при най-високата настройка на трудност, трябва: Натиснете ZR + R + A или ZL + L + стрелка надясно.

Nintendo Switch Sports е Switch версията на оригиналната игра Wii Sports. Тази игра излезе на 29 април 2022 г. с шест спорта: волейбол, бадминтон, боулинг, футбол, чамбара и тенис. Очаква се голфът да бъде добавен към играта някъде тази година.

Популярна тема